2777
2789
عنوان

خانواده سنتی مذهبی و دوس پسر

266 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه ی پسر خوب گیرتون بیاد و تو رابطه باشین و خانواده پسر در جریان باشن و پسره اصرار کنه توام ب خانوادت بگی ، چیکار میکنید؟ خانواده من سنتی ان و از دوست پسر خوششون نمیاد نهایتا اگه بگم با محدودیت رابطه رو ادامه میدم و چن ماه بعدش باید بیاد خاستگاری ... دوس پسرم شرایطشو نداره تا ۲ سال ... ولی قصدش جدیه اینو مطمئنم ...چیکار کنم

؟ جای من بودید چیکار میکردید؟ دیگه از پنهون کاری و قایمکی دیت رفتن و پیچوندن خسته شدم

😂😂منم بخاطر همین دلیل هایی که گفتی اصلا زید نمیزنم.فقط یکراست شوهرررررررییی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم یکم زوده ۷ ماهه میشناسمش

اره یکم ک گذشت بعدش حداقل نشون بکنین تا از این شرایط راحت شی

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

ن من از ازدواج سنتی متنفرم واقعاااا نمیتونم

نمیدونم.به هر حال بستگی به خوده ادم داره دیگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

به هیچ عنوان نمیگفتم به خانوادماگ الان با بدبختی میپیچونی میری اون موقه ک بفهمن یجوری غل و زنجیرت می ...

همین جوری ادامه بدم؟ خانواده اون میدونن همش میپرسن تو نگفتی هنوز؟

به هیچ عنوان نگو !!!!

چون بعدش هر اتفاقی بیوفته خانواده سرزنش میخوان بکنن تا عمر داری!!

به اقا پسر بگو من به محض اینکه مادرم مطلع شه

اول میاد تورو میبینه

بعد

۳ ماه بیشتر وقت نمیده برای خواستگاری

میتونی ۳ ماه دیگ بیای؟؟؟

اگر بیای معرفی کنم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همین جوری ادامه بدم؟ خانواده اون میدونن همش میپرسن تو نگفتی هنوز؟

اره سکرت نگه دار کلا رابطتونو از خانوادت

خب رک بهشون بگو

بگو من در صورتی ب هانوادم میگم ک امشب بگم فردا شما بیاین خواستکاری

ن در طول دوستی

به هیچ عنوان نگو !!!!چون بعدش هر اتفاقی بیوفته خانواده سرزنش میخوان بکنن تا عمر داری!!به اقا پسر بگو ...

نه نمیتونه هنوز درگیر دانشگاهه داره پزشکی میخونه میگه بعد طرحم میتونم بیام . فقط ی ماشین داره اصلا پولی واسه مراسم و ازدواج و اینا نداره فعلا . ولی خیلی پسر خوبیه نمیخوام از دستش بدم مطمئنم خانوادمم عاشقش میشن فقط نمیدونم الان زمان مناسبیه یا نه .. خیلی حساسن😑

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکر ...

گیریم حرفات درست باشه .. ولی این آدم با کاراش ثابت کرده دنبال آسیب زدن به من نیست . خودش اصرار داره خانواده هامون در جریان باشن

گیریم حرفات درست باشه .. ولی این آدم با کاراش ثابت کرده دنبال آسیب زدن به من نیست . خودش اصرار داره ...

گیریم نداره که! انگار خانما تمام هدف هاشون فقط شده روابط آزاد و ازدواج ، این ها مراحل پنچم وششم هست هدف های اول خانم ها پیشرفت ها تلاش برای اهداف هاشون باید باشه و تلاش کنن برسن بعد بفکر ازدواج باشن ،مرحله اخر نباید جایگاه مراحله اول مهم ها باشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.