2777
2789
عنوان

مراحل افتتاح حساب زیپاد

1584 بازدید | 12 پست

👨‍👩‍👧‍👦 برای افتتاح حساب دیجیتالی فرزندان در زیپاد، اول والدین (یعنی پدر یا مادر) باید توی اپلیکیشن زیپاد ثبت‌نام کنن. 📱📝

والدین از طریق زیپاد می‌توانند برای فرزندان و به نام خود او، حساب بانکی افتتاح کنند 🏦👶 و کارت بانکی اختصاصی با نام «زی‌کارت» 💳 برای آنها دریافت کنند.

تمام مراحل افتتاح حساب و دریافت زی‌کارت کاملا رایگان و غیرحضوری (آنلاین) است ✅🆓 و این حساب که متعلق به بانک پاسارگاد است، کاملا مطابق با قوانین بانکی کشور طراحی شده است 📜⚖️.

این فرایند شامل دریافت اطلاعیه اولیه والدین و سپس احراز هویت آنلاین پدر یا مادر و بعد از آن ثبت اطلاعات شناسنامه‌ای فرزند و احراز هویت او می‌شود 🧒.
بعد از اتمام فرایند ثبت‌نام و با وارد کردن آدرس پستی 🏠📍، کارت بانکی اختصاصی زیپاد یا همان «زی‌کارت» فرزندتون 💳 به صورت رایگان ✉️🚚 به آدرس اعلام شده توسط پدر یا مادر ارسال می‌شود.

⚠️ نکته مهم این است که والدین به راحتی می‌تونن برای هر کدوم از فرزندانشون (هرچندتا که باشن!) 👧👦👶 جداگانه حساب باز کنن 🧾👨‍👧‍👦. 

🎒 یادتون باشه بچه‌هایی که بین ۷ تا ۱۸ سال هستن، می‌تونن از بین طرح‌های خوشگل و متنوع زی‌کارت، 🎨✨ طرح دلخواهشون رو انتخاب کنن و براشون کارت بانکی عضو شبکه شتاب صادر میشه 🌐💳. 

👛 اینطوری بچه‌ها کم‌کم حس استقلال، اعتماد به نفس و سواد مالی یاد می‌گیرن و
فرزندان آموزش میبینن چجوری درست پول خرج کنن 💸🛍️ و شما هم با خیال راحت می‌تونین براشون پول توجیبی واریز کنید یا سرمایه‌گذاری و پس‌انداز کنین 💰

🔹زیپاد، حساب دیجیتالی زیر ۱۸ سال بانک پاسارگاد🔹

سوالی که ازتون دارم که فرزندم میتونه از اون کارت برای خرید استفاده کنه یا نه تا۱۸ سالگی نمیتونه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اسکولا تبلیغ شما بیشتر ضدتبلیغه

بجز موارد مربوط به زایمان و بارداری و نوزاد و ... تبلیغ هر چیزی توی نی نی سایت چند درجه اون رو دانگرید می کنه!

خاک تو سرتون واقعا

تو مغزتون چیه؟ 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

البته شاید هم مثل این بلاگرا که کم مونده واسه دیده شدن جلو دوربین برین..ن، فقط دیده شدن و ویو براتون مهم باشه! 

به هر حال تجدید نظر کنید

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت  و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماهر هم داریم. پرستار و مزاقبت شبانه روزی هم داریم. با بهترین قیمت و سریع ترین روش 09030814803

فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت  و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماهر هم داریم. پرستار و مراقبت شبانه روزی هم در منزل و بیمارستان داریم. با بهترین قیمت و سریع ترین روش 09030814803

سوالی که ازتون دارم که فرزندم میتونه از اون کارت برای خرید استفاده کنه یا نه تا۱۸ سالگی نمیتونه

سلام دوست عزیز.بله میتونه استفاده کنه.حتی میتونه درقرعه کشی های ماهانه زیپادشرکت کنه ویا پس اندازشو برای سود گرفتن ماهانه بذاره،حتی میتونه از تسهیلات زیپاد استفاده کنه

سلام دوست عزیز.بله میتونه استفاده کنه.حتی میتونه درقرعه کشی های ماهانه زیپادشرکت کنه ویا پس اندازشو ...

ممنون 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

سلام من سوال داشتم من عنوان مادر کد ملی و آدرس خودمو زده باشم (چون از پدر پسرم جدا شدم )

پدرش بیاد تو حساب می‌تونه حساب و چیزای منو ببینه چون من هر چی تراکنش‌های ویپاد هست تو زیپاد هم اومده 

من سوال دارم

چرا من برا پسرم تو زیپاد حساب باز کردم وقتی عکس شناسنامه رو فرستادم پیام فرستاد که مغایرت ندارد و از برنامه خارج شد الان میخام از حسابش پول بردارم میزنم رو پروفایل میره صفحه بعد ولی میگه این شخص عضو خانواده نمیباشد چیکار کنم این مشکل درست بشه

سلام دوستای عزیزم 

ممنون میشم لطف کنید تو زیپاد ثبت نام کنید و کد دعوت پسرم رو بزنید ،شما هم با کد دعوت خودتون می تونید جایزه بگیرید 😍😍🙏🌱

کارت به اسم بچه ها صادر میشه 🥰

یه پیشنهاد برات دارم. من به‌تازگی با زیپاد برای فرزندم حساب دیجیتال کودک‌ونوجوان بانک پاسارگاد باز کردم و از بین چندین طرح جذاب و قشنگ، یه کارت بانکی هم براش گرفتم. تو هم می‌تونی کاملاً رایگان و غیرحضوری با این اپلیکیشن برای فرزندت افتتاح حساب کنی و هدیه بگیری.

با کد من وارد اپلیکیشن شو، و بعد با کد اختصاصی خودت، دوستانت رو دعوت کن و هدیه بگیر.

کد دعوت من اینه: 46233486 

دانلود اپلیکیشن زیپاد از کافه بازار 😍