2821
2789
عنوان

جلو همسرم

224 بازدید | 12 پست

مامانم جلو همسرم اصلا درست رفتار نمیکنه همش جنگ میندازه با پدرم

همش طرف داداش بزرگترمو که اعتیاد داره میگیره

همش مارو میخاد بسوزونه بخاطرش

همش منت میذاره واسه بزرگ کردنم

دائم دروغ میگه به بابام همسرم متوجه میشه

خسته شدم واقعا همسرم دیدگاهش نسبت ب خانوادم داغون شده

همش میگه چرا

چرا اینجورین؟چرا اونجورین؟نکنه رو زندگیمون تاثیر بزارن

من چی بگم اخه

پشیمونم دو سال عقد موندم

باید همون اول فقط یه خونه اجاره میکردم بدون عروسی میرفتم

در صورتی که خودشون ازم خواستن همه چی پرفکت باشه خونه بخرم ماشین بخرم عروسی بگیرم ولی بیشتر صبر کنم

واقعا پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو‌سر زندگی

پرفکت چه کوفتیه دیگه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

با مامان و بابا هر دو صحبت کن .بگو خواهش میکنم سبب سرافکندگی و سرکوفت برای من نشید.  بحثاتون رو بذارید توی خلوت . ایجور شوهرمم یروزی ممکنه بخودش اجازه بده باهام بدرفتاری کنه. و بهتره رسمی و کم بری  . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

با مامان و بابا هر دو صحبت کن .بگو خواهش میکنم سبب سرافکندگی و سرکوفت برای من نشید. بحثاتون رو بذار ...

همسرم اکثر وقتا سرکاره یه ساعت میاد اون یه ساعت کافیه براشون تا گند بزنن به همه چی

عروسی که ازم میخان با 500تا مهمونه میگم نمیگیرم شروع میکنن به حرفای زشت زدن

نه اینکه خودشون باب میل تو رفتار کردن تا حالا

ول کن بابا 

هر جور دوست داری باش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳