2777
2789
عنوان

واقعا خانومای خونه دار همین که🙂

256 بازدید | 20 پست

مجبور نیستید با ی مشت مدیر زبون نفهم سر و کله بزنید یک هیچ از ما شاغلا جلوترید ... 

من معلمم ، امروز کلا با مدیر درگیر بودم 

چون تو کارای کلاسی دخالت می‌کنه ،بچه ها یاد گرفتن میرن پیشش،، دو تا بهونه الکی میارن، مدیر هم میگه امتحان کنسله !!!! 

امروز بهش گفتم برنامه ی من کلا بهم می‌ریزه با این رفتار ..

گفت دانش آموزان امتحان دیگه ای داشتن که حجمش زیاد بود کنسل کردم 

در صورتیکه اپرا من از دو هفته قبل ب بچه ها تاریخ داده بودم ،، دوما سرخورد کنسل کردن خیلی زشته و بد عادت میشن 

ولی انگار زبون نفهمه مدیره.. عقده ای .. 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر رومخ 

بهشون بگو پس خودتم بیا درس بده و جمعشون کن

دیگه امتحان نگیر برا امتحان اصلی نمرشون که بیاد پایین می‌فهمن نباید دخالت کنن

به بچه ها بگو هر موضوعی هست به خودم بگین تو کلاس حل کنیم اگر حرف از کلاس بره بیرون برا همتون منفی میذارم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خدا قوت چی بگم هر کس مشکلات خودشو داره خانه دارا هم از حرف‌های یه سری شاغلا اعصابشون خورد میشه چکار کنن 

در هر صورت زندگی برای خانما سخته شاغل یجور خانه دار یجور 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما هم همین سرکله زدنو با شوهر داریم منتها شما حقوق میگیری ما کلفت بی جیره مواجبیم هیچ شغلی به بدی خا ...

دور از جون عزیزم ولی خانم شاغل هم بعدش میاد خونه کار میکنه دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

معلم بودن واقعا سخته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سلام عزیزم خدا بهتون قوت بده سلامت باشی 

من فقط یه سال نماینده مدرسه بودم قشنگ بالا اوردن ماهارو این مدیر 

قشنگ درک میکنم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه ها چه خوش شانسن مدیر انقدر حرفشونو گوش میده😂

در کل کار اشتباهیه اینجوری برنامه شما بهم میریزه، به بچه ها بگید که اگر توانایی امتحان دادن رو نداشتن به شما بگن.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

هر چیزی یه مزایایی داره ، هیچکدوم بر دیگری برتری ندارن ، اونیکه خانه داره اگر زندگی خوب و عالی داره خوبه و راحته ، یکی دلش میخواد کار کنه و اینجوری حال دلش بهتره ... دیگه کاری به این مسأله ندارم استقلال مالی خوبه و چه میدونم درامد خوبه و پشتوانه فلانه ،،، صرفا درباره یه زندگی خوب نظر دادم ، توی زندگی خوب و ایده ال اونیکه خانه داره راحت تره 

ما هم همین سرکله زدنو با شوهر داریم منتها شما حقوق میگیری ما کلفت بی جیره مواجبیم هیچ شغلی به بدی خا ...

خب اون طفلیام دارن فک میکنی آدم شاغل کارای خونه و سر و کله زدن نداره ؟ تعداد کمی شاید 

واقعا خدا بهشون قدرت بده خیلی سخته خیلی هم پول در بیاری هم خونه دار باشی هم شوهر گاو داشته باشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید