2777
2789
عنوان

دکتر بینی مشهد کی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 23 پست
تلگرام داری عزیزم؟درخواست بده خصوصی آیدی تلگرام یا اینستاتو بده بفرستم واست

چشمم چ مهربونیت🥹🫂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همه نظر افتضاح. نه تفس دارم نه زیبایی . من چند مورد از دکتر سروری دیدم عالی بودن 👌

امکان ترمیم ندارع؟ شاید خدت حساس شدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

امکان ترمیم ندارع؟ شاید خدت حساس شدی

نه عزیزم اصلا نمیتونم از یه طرف نفس بکشم زیادی سربالا ونوک تیزه. راستش یه نفرو دیدم پیش سروری عمل کرده بود خیلی قشنگ بود اما گف تنفسم مشکل داره ‌اما بقیه که دیدم واقعا قشنگ بودن 

نه عزیزم اصلا نمیتونم از یه طرف نفس بکشم زیادی سربالا ونوک تیزه. راستش یه نفرو دیدم پیش سروری عمل کر ...

میفهمم عزیزم ناصری صد هزینه بالا هم میگیره درسته؟

شما الان بنظرتون کدوم دکتر بهتره 

من واقعن گیج شدم ی بینی طبیعی میخام نمونه های سروری رو تو اینستا دیدم خوب بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از چ نظر؟ دوستم پیشش رفته غضروفاش شل شده باید بره دوباره ترمیم

پیچ من میبندی جن.  ده یاکاریت کنم ب گاه خوردن خودت راضی بشی.صدتادوس پسر داری تادیروز زیرشون جرمیخوردی الان توبه کردی اسمشون گذاشتی نامزد برو ب دادنت برس جات تونی نی سایت ک نیس باید بری از سایتا فیلمت ک زیراین اونی حم کنی گنده گوزبشوت

ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ه‍‌ی‍‌چ ح‍‌س‍‌ی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌ر از ب‍‌ودن‍‌ت . . .️🫀️ 

پیچ من میبندی جن. ده یاکاریت کنم ب گاه خوردن خودت راضی بشی.صدتادوس پسر داری تادیروز زیرشون جرمیخورد ...

@niniyar  

توهین هاشو ببینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پیش ۴،۵ تا از اینا که گفتی مشاوره رفتم ولی درنهایت پیشِ بشیر رسولیان عمل کردم.راضی ترررینم، بینیم ...

عزیزم سلام

من رفتم مطب رسولیان

خیلی همه بینی ها طبیعی بودن ن قوسی چیزی

برای شما رو چحوری دراورد

من گفتم نیمه فانتزی میخوام گفت شاید ۳۰ ررصد کج شع پوست شما نازکه

نمیدونم برم پیشش یا نه؟

یکم از خودت و بینی ات بگو برامون ممنون😍