ببین قانونی که وجود نداره و حقوق زن برا خودشه و اینکه
تامین کننده زندگی زناشویی با مرد هست اما با توجه به شرایط،اقتصادی جامعه وقتی هر دو سره کار میرن باهم و مشترکا زندگی رو هندل میکنن
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
معمولا مردها نیاز به درآمد خانم ندارنقانونی هم ندارهزندگیه مشترکه.هر کی هر چه داره بزاره وسط😄
آخه ببین نامزد من همون روزای اول درباره ی اینکه آیا قراره با درآمدم کمک خرجش باشم یا نه پرسید دوبار پرسید این سوال رو چه معنی ای داره از اول اون حرفارو بپرسه
مردا اینطورین که اره درامدت برا خودته اصلا پول تورو میخوام چیکار ولی تا میخوان یه چیزی بخرن میگن من فلان قدر کم دارم الان نمیتونم بخرم اونموقع ما برا اینکه زودتر بتونیم اون چیزو داشته باشیم کمک میکنیم و درنهایت هم میبینی کلی خرج خونه کردی بدون اینکه طرف ازت خواسته باشه🥴 من این ماه نگا میکنم کلی پول کمک کردم به همسرم ولی گردن گیرش خرابه میگه من هیچوقت به پول تو دست نمیزنم
اگه همسرت توان مالی داشته باشه حقوقتو بردار برا خودت ولی اگه حقوقش کفاف زندگیو نمیده اشکال نداره کمک خرجش باشی بالاخره زندگی مشترکه برا غریبه که خرج نمی کنی در ضمن تو زندگی مشترک خوب نیست دو دوتا چهارتا کنی