2777
2789

خانواده خودم بدترين عذابارو بهم ميدن 😭😭😭از كتك گرفته تا فحش ديگه چرا بايد از شوهرم ضربه بخورم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک عروسیته...استرس داری. صبور باش. روحیه تو حفظ کن. حالا ممکنه مشکل هم داشته باشی. ولی همین استرس باعث شده تحملت کم بشه.

خانواده رو که خودمون انتخاب نمی کنیم. با اون باید کنار اومد. ولی در مورد شوهر فرق می کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چی شده عزیزدلم؟🌷

مشكلات خانوادم كم بود حالا شوهرم ميگه خونه تو كوچه روبرو مامانم اينا ميخوايم بگيريم من گفتم نه اختلاف پيش مياد گفت تينا اگه قرار باشه چيزي بشه بزار از همين الان بشه و تموم شه به جهنم و گوشي رو قطع كرد و منو گذاشت رد تماس

نزدیک عروسیته...استرس داری. صبور باش. روحیه تو حفظ کن. حالا ممکنه مشکل هم داشته باشی. ولی همین استرس ...

بخدا همين الان دلم ميخواد بميرم نميترسم از مرگ

مشكلات خانوادم كم بود حالا شوهرم ميگه خونه تو كوچه روبرو مامانم اينا ميخوايم بگيريم من گفتم نه اختلا ...

عزیزم با چه لحنی گفتی ؟بد صحبت کردی یا همینطور ک الان نوشتی؟ شاید خیلی خسته شده کارای عروسی واقعا خسته کنندن البته کارش اشتباه بوده بذار اروم ک شد بشین با ملایمت باهاش حرف بزن🌷

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
همین که تو یه ساختمون نمیری جای شکرش باقیه میخوایین بگیرین یا رهن کنین؟

بخرن اخه جاي خوبي ام نيست در برابر محل ما مثلا فرض كن عين زعفرانيه در مقايسه با ورامينه

عزیزم با چه لحنی گفتی ؟بد صحبت کردی یا همینطور ک الان نوشتی؟ شاید خیلی خسته شده کارای عروسی واقعا خس ...

هنوز كاري نكرده بخدا باور كن از اين اروم تر گفتم 

بخرن اخه جاي خوبي ام نيست در برابر محل ما مثلا فرض كن عين زعفرانيه در مقايسه با ورامينه

حالا هرید خونه هم به اون اسونیا نیس...خیلیا تا پای معامله میرن ..جور در نمیاد

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
حالا هرید خونه هم به اون اسونیا نیس...خیلیا تا پای معامله میرن ..جور در نمیاد

اينو ميدونم كه جور درمياد