2777
2789
بابا مثلا باباش ميگه بيا فلان كسو ببر فلان جا يا مامانش ميگه داداشم اومده بياين اينجا

خخخ اين دخالته؟

والا بخدا خانواده شوهرم همش هرروز مهموني هستن ساعت١١ظهر تا٩شب يا ٥عصر تا٢شب بخدا هرشب و منم به زور ميبرن ولي جديدا ميگم فلان جا برنامه از قبل داريم شرمنده شوهرمم اول ميگفت نه ولي يه بار گريه كردم تو قول دادي بهم و دلم گرفته راضي شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر حالا که شوهرت پایه س درس بخونی ...کلی رو درست وقت و انرژی بذار و یه کار خوب برا خودت دست و پا کن..الان سنت پایینه این مشکلات خیلی وحشتناک جلوه میده تو ذهنت

البته خود منم 20 دقیقه با خونه مادرشوهر فاصله دارم(تو یه محل نیستیم) هفته ای یه بار با شوهرم میرم خونشون...کاملا به خودت بستگی داره که بهشون اجازه دستور بدی یا نه!! یکی دو بار که نه بیاری و بهونه بیاری دیگه گیر نمیدن

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
خخخ اين دخالته؟ والا بخدا خانواده شوهرم همش هرروز مهموني هستن ساعت١١ظهر تا٩شب يا ٥عصر تا٢شب بخدا هر ...

يا مثلا مهمون بياد چك ميكنن هر روز پاميشن ميان خونم من بدم مياد از رفت و امد زياد

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

استارتر حالا که شوهرت پایه س درس بخونی ...کلی رو درست وقت و انرژی بذار و یه کار خوب برا خودت دست و پ ...

بيشور ميگه مامانم مياد دنبالت مياره خونشون بهش يكي ني بگه احمق من اون مامان داهاتي تورو چيكار دارم

يا مثلا مهمون بياد چك ميكنن هر روز پاميشن ميان خونم من بدم مياد از رفت و امد زياد

درك ميكنم منم متنفرم ولي اينا مهم نيست عزيزم جا من باشي چي ميگي خخخخ

هرشب مهموني واقعا كلافه كننده است اونم تايم طولاني منم ميگرن دارم يكم زياد باشه سردرد وحشتناك🙁ولي اينا چيزاي مهمي نيست خودتو اذيت ميكني

بيشور ميگه مامانم مياد دنبالت مياره خونشون بهش يكي ني بگه احمق من اون مامان داهاتي تورو چيكار دارم

بهش بگو با روحیه من سازگار نیس... ببین اول باید جلوش ئایسی و حرفتو بزنی!

شوهرت چند سالشه؟

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
بهش بگو با روحیه من سازگار نیس... ببین اول باید جلوش ئایسی و حرفتو بزنی! شوهرت چند سالشه؟

٢٥

غصه ام میگیره وقتی میبینم یه زن عزت نفسشو زیر پا میزاره به قول حضرت علی ظالم وقتی پیداش میشه که مظل ...

توخبرنداری چی شده

منم عادت ندارم مشکلمو کامل مطرح کنم.

خودم باخودم حلش میکنم.

من یک فمنیست هستم چون به برابریِ حقوقِ زن ومرداعتقاددارم 

دوست گلم خدا که مجبورت نکرده با اون آقا ازدواج کنی! چه ربطی به خدا داره؟ 

از تاپیک های قبلیت خبر دارم، اینقدر برای ازدواج عجله نکن..پس فردا میای میگی چرا شوهرم فلان کارو کرد و فلان حرفو زد و....

اینقدر برای ازدواجت عجله نکن

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌