2777
2789

آقا من یکم مذهبی ام بعد وقتی میبینم ادمی که ناخن و مژه هاش کاشته یا شاید خیلی جینگیل باشه و مثل ما نباشه میاد میگه اعتقاد دارم و احترام میزارم خیلی یا میبینم تو گوشیش قران داره و میخونه خیلی ذوق میکنم 😍❤ 

مخصوصا الان که خیلی از دور و بری هام بخواطر اعتقاداتم مسخرم میکنن 

شمام اینجورید یا فقط من اینجوری ام؟ 😍❤

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

منو ببینی ذوق میکنی پس🥹

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا 😍😍❤❤❤ عاشق قلبای پاکتونم 😍😍❤

وای ننهههه🥹🫂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من خودم از نظر ظاهری مذهبی نمی‌خورم ولی اکثر دوستای دبیرستان و دانشگاه مذهبی بودن و واقعا باهاشون حا ...

دقیقا همینطوره😍😍

من حسرت میخورم میگم شاید مقامش پیش خدا از من‌پرادعا خیلی بالاتر باشه کلا نظرم درمورد اکثر مردم همینه ویجورایی مطمئنم پبش خداعزیزترن درحالی که من ظاهر مذهبی دارم وسعی می کنم خیلی چیزهارورعایت کنم 

من امشب با حجاب کامل بیرون رفتم یه زن شنیدم پشت سرم گف وا این چیههه خب که چی مثلا😐

انگار من به خاطر اونا حجاب میکنم که خوششون بیاد یا نیاد 

حیف آقا پیشش بود وگرنه حرفشو بی جواب نمیذاشتم

میشه با کاشت نماز خواند ؟

غسل مون درسته اصلا ؟

منم کاشت دارم اما یوقتایی قرآن میخونم 

نمی‌دونم قبوله یا ن

حتی دلم میخواد نماز بخونم 

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
من امشب با حجاب کامل بیرون رفتم یه زن شنیدم پشت سرم گف وا این چیههه خب که چی مثلا😐انگار من به خاطر ...

بمنم تیکه میندازن 🥺🤍

اشکالی نداره خدا خودش جواب بده 

من‌ کاشت ندارم اهل عبادت هم هستم

یه وقتایی بین تایم های نماز لاک میزنم

ولی خب ظاهرم اصلا به ادم قرآن خون و نماز خون نمیخوره ولی بخاطر پوست حساسم جای قرمزی مهر روی پیشونیم میمونه بخاطر همین هرکس من و میبینه انگار ک مثلا تعجب میکنه که شاید نماز میخونم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد