tyasan مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41036 عنوان کمک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 19 پست خانوما خواهشا به دادم برسید . دیروز واکسن ۴ ماهگی پسرمو زدم . ازدیروز یکسره داره گریه میکنه . قطره استامینوفن نمیخوره وقتی میدم بهش استفراغ میکنه . شیاف هم گذاشتنی همون لحظه پی پی میکنه و شیاف رو پس میده😢 میشه اگه تجربه ای دارین کمک کنین😢 . من خودم آنلاین نیستم چون پسرم داره گریه میکنه . لطفا تحربه هاتونو بگید میام میخونم . ممنون ( ) 1396/11/10 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tyasan مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41036 دختر منم استامینوفن ایرانی نمیخورد، هروقت میدادم بالا میاورد، یه بار خودم خوردم اینقدر تلخ بود که زق ... ممنون میرم میگیرم براش ( )
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 قطره استامینوفن مزه توت فرنگی مارک پاراکید عالیه شیرین هست/ ولی مارکهای دیگه چه طعم آلبالو و چه طعم ... واقعا؟خدا کنه،همه جا داره یا سخت گیر میاد؟ من با هر تب بچم باید خودکشی کنم انقد هیچی نمیخوره مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
تمشك عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 1165 تب نداره خداروشکر خب خدا رو شكر خب پاش درد ميكنه عاديه نترس براش حوله بزار كمي تحمل كن زود خوب ميشه اگه ميفهمي گريش غير عاديه ببرش دكتر اطفال تا خيالت راحت شع
narmineh عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 239 واقعا؟خدا کنه،همه جا داره یا سخت گیر میاد؟ من با هر تب بچم باید خودکشی کنم انقد هیچی نمیخوره به سختی گیر میاد خدایا هزار مرتبه شکرت