2777
2789

خانوما خواهشا به دادم برسید . دیروز واکسن ۴ ماهگی پسرمو زدم . ازدیروز یکسره داره گریه میکنه . قطره استامینوفن نمیخوره وقتی میدم بهش استفراغ میکنه . شیاف هم گذاشتنی همون لحظه پی پی میکنه و شیاف رو پس میده😢 میشه اگه تجربه ای دارین کمک کنین😢 . من خودم آنلاین نیستم چون پسرم داره گریه میکنه . لطفا تحربه هاتونو بگید میام میخونم . ممنون

(    )

ببرش دکتر

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه منم قطره نمیخورد و شیاف میزاشتم و گاهی دو سه بار شیاف رو بلافاصله با مدفوع دفع میکرد،و  من مجدد یه شیاف نو براش میزاشتم تا جذب شه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
بچه منم قطره نمیخورد و شیاف میزاشتم و گاهی دو سه بار شیاف رو بلافاصله با مدفوع دفع میکرد،و  من ...

آقا  مقعدش زخم میسه منم چندبار اینکارو کردم 😢

(    )

من دخترم قطره استامینوفن بهش میدادم استفراغ میکرد یه بار یه قطره خریدم سوسپانسیون بود شیرینه مارکش هم پاراکید بود اونو میخورد دیگه همیشه اینو میگرفتم بعدشم یه پارچه نمدار کن بذار کشاله رون پاش تو پیشونی بذار ولی هر سی ثانیه برش دار با اب ولرم باشه

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

كاش ميبرديش دكتر؟ 

تبم داره؟

اگه تب داره تب سنج بززار زير بغلش اگه تبش زياده ببرش دكتر 

روي پاش روز اول حوله ي سرد بايد ميزاشتي روز دومم  خوله ي گرم حتما پاش درده زياد دس نزار جايي كه واكسن زده

مدام با اب ولرم پاشويش كن تا تبش نيومده پايين  از پا شويه دس نكش 

حواست باشه سردش نشه خدايي نكرده تشنج نكنه

بچه منم قطره نمیخورد و شیاف میزاشتم و گاهی دو سه بار شیاف رو بلافاصله با مدفوع دفع میکرد،و  من ...

قطره استامینوفن مزه توت فرنگی مارک پاراکید عالیه شیرین هست/ ولی مارکهای دیگه چه طعم آلبالو و چه طعم توت فرنگی تلخه انگار زهرمار

خدایا هزار مرتبه شکرت

دختر منم استامینوفن ایرانی نمیخورد، هروقت میدادم بالا میاورد، یه بار خودم خوردم اینقدر تلخ بود که زقوم پیشش عسل بود، 

عزیزم استامینوفن خارجی طعم دار براش بگیر، دیگه بالا نمیاره

آقا  مقعدش زخم میسه منم چندبار اینکارو کردم 😢

نه چرا زخم شه،من حتی برا دو ماهگی بچم این مکافاتو داشتم،دور مقعدشو با وازلین چرب کن،شیاف هم قبلش تو یخچال باشه و بلافاصله قبل از استفاده یکم بزنش تو آب سرد،تب خطرناکه دوست عزیز،یکم دو طرف باسنشو از هم باز کن،شیافو بزار بعد دو سمت باسنشو برای چند دقیقه فشار بده که حس مدفوعش از دست بره،من تو اینترنت خوندم،

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه