2777
2789
عنوان

رفع تیرگی بدن

599 بازدید | 24 پست

بچه هاکسی از لوسیونی به اسم Hélixience استفاده کرده؟

هرکار کردم اپلود نشد عکسش...رنگ تیوپش طلاییه و قیمتشم 160 تومنه... کسی داشته؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

این عکسشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

چندوقته استفاده میکنم خودم احساس نمیکنم تغییر کزده باشه شاید چون به تدریج تغییر میکنه نفهمیدم...کسی اینجا نیست تاثیر دیده باشه!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودااایا یعنی واقعا هیچکس اینجا استفاده نکرده!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!

ن😐

ای بابا چرااااا همتون بلورین؟😂

اخه رنگ پوست که ژنتیکیه چطور میخواهی با لوسیون عوض کنی ؟اگه منظورت تیرگی یه قسمت هست اون فرق داره 

البته ادم مایکل جکسونو که میبینه باورش در مورد ژنتیک عوض میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اخه رنگ پوست که ژنتیکیه چطور میخواهی با لوسیون عوض کنی ؟اگه منظورت تیرگی یه قسمت هست اون فرق داره&nb ...

منظورم یه جای خاصه...مثلا همع جای پوستم روشنه ولی یه ناحیه تیره تره..اونو میگم

ابنو نمی دونم ولی شنیدم تیرگی با لیزر و تا حدی با لایه برداری برطرف میشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
منظورم یه جای خاصه...مثلا همع جای پوستم روشنه ولی یه ناحیه تیره تره..اونو میگم

😕

والا من لوسیون مصرف نکردم و نمیکنم ولی شنیدم جوش شیرینم خوبه انگار برای رفع تیرگی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ابنو نمی دونم ولی شنیدم تیرگی با لیزر و تا حدی با لایه برداری برطرف میشه

من لیزر رفتم خب...گفته اینو بعدش بزن تا وقتی نوبت بعدیت بشه..بنظر من فرقی نکرده😐

من لیزر رفتم خب...گفته اینو بعدش بزن تا وقتی نوبت بعدیت بشه..بنظر من فرقی نکرده😐

خب لیزر تو چند جلسه جواب میده۰ شما بزن تا نوبت بعد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!