2777
2789
عنوان

ببینید از تو قران چی پیدا کردم

233 بازدید | 11 پست

سوره نساء

وَلَا تَتَمَنَّوْاْ مَا فَضَّلَ ٱللَّهُ بِهِۦ بَعْضَكُمْ عَلَىٰ بَعْضࣲۚ لِّلرِّجَالِ نَصِيبࣱ مِّمَّا ٱكْتَسَبُواْۖ وَلِلنِّسَآءِ نَصِيبࣱ مِّمَّا ٱكْتَسَبْنَۚ وَسْـَٔلُواْ ٱللَّهَ مِن فَضْلِهِۦٓۚ إِنَّ ٱللَّهَ كَانَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمࣰا(٣٢)

نسبت به آنچه شما نداريد و خدا به ديگران مرحمت فرموده تمنا مكنيد، - و نگوييد اى كاش من نيز مثل فلان شخص فلان نعمت را مى‌داشتم، - زيرا اين خدا است كه - به مقتضاى حكمتش - بعضى را بر بعضى برترى داده، هر كسى چه مرد و چه زن بهرمنديش از كار و كسبى است كه دارد، - اگر درخواستى داريد از خدا بخواهيد، فضل او را بخواهيد، كه او به همه چيز دانا است

عالیست(:

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قضیه برای من خیلی گیج کنندست

که چرا خدا گفته به یکی روزی میدم به یکی نمیدم

یا گفته هرکیو بخوام هدایت میکنم و هرکیو نخوام مهر بر گوش و دل و چشمش میزنم تا گمراه بشه

اینو با اصل عدالت خدا نمیتونم توجیه کنم برای خودم

در نتیجه ترجیح میدم بهش فکر نکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

خیلی دعا کردم برا ازدواجم هیچ ب هیچ بیخیالش شدم 

دیگه براش دعا نمیکنم 

فقط ی کار میخوام خسته شدم از بس مثل انگل میمونم و از جیب بابای کارگرم میخورم سختمه بخدا 

نخواستم  مثل بقیه باشم ک😔😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

👌🏻

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

این قضیه برای من خیلی گیج کنندستکه چرا خدا گفته به یکی روزی میدم به یکی نمیدمیا گفته هرکیو بخوام هدا ...

هرکسی خودش بره دنبال هرچیزی خدا در همون راه هدایتش می کنه اگه بری دنبال ضلالت خدا هم گمراهی می کنه

خوب بگرد دنبال کار

فکر خوبیه 

آزمون دادم حتی مصاحبه هم رفتم ولی نمیدونم چرا زنگ نمیزنن میگن صبر کن آخه د چقدر صبر نا مسلمون😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هرکسی خودش بره دنبال هرچیزی خدا در همون راه هدایتش می کنه اگه بری دنبال ضلالت خدا هم گمراهی می کنه

نه ببین برای من این موضوع قابل درک نیست

که مثلا چرا یکی با نقص بدنیا میاد

چرا یکی توی یه خانواده فقیر توی یه روستای دور افتاده متولد میشه یکی دیگه توی ناز و نعمت توی مثلا لس انجلس

چرا یکی زیبا خلق میشه یکی سرشار از نقص

یکی باهوش یکی خنگ

چرا یکی همه چیز داره یکی هنوز درگیر لباس و خوراکشه

چرا یکی سوار لامبورگینی میشه یکی پیکانم براش نیست

و خیلی چرا های دیگه

حالا تا حدی دست خود ادم هست درسته

ولی خیلی چیزا ناخواسته هستن و دست خود فرد نیستن و سرنوشتش بوده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه ببین برای من این موضوع قابل درک نیستکه مثلا چرا یکی با نقص بدنیا میادچرا یکی توی یه خانواده فقیر ...

دقیقا 

همه که با کار و تلاش فراوان به زندگی خوب نرسیدن 

بعضیا همین که دمیا اومدن همه چی داشتن