2777
2789
عنوان

زندگی بلاگرا

510 بازدید | 22 پست

بچه ها بلاگر هایی که در حد ۵۰ ۶۰ کا فالور دارن و هر روز تبلیغ انجام مین مثلا چقد در ماه درآمد دارن؟ بیشتر از ۵۰ م؟

چون هر روز تبلیغات انجام میدن 

دلم میخواد بلاگر شم خیلی مفت پول در میارن و هر چی میخوان مفتی بدست میارن

نظرتون راجب بلاگر های خوبی که تولید محتوا های مثبتی میزارن چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا چند سال دیگه باید به بیننده ها پول بدن تا کامنت تبلیغی بذارن و برن بلاگرا رو فالو کنن چون همه دارن بلاگر میشن و بیننده کمه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

۵۰ مگه پولی‌یهصحبت میلیاردها پوله

میتونم بلاگر هایی که فالور زیادی دارن درآمد میلیاردی دارن من میگم بلاگری که ۵۰ ۶۰ کا فالور داره فقط چقد درآمد داره

بلاگر زندگی روزمره و زناشویی دنبال نمی کنم!

کلا یکی دو نفر هستن اوناهم کارشون تو حوزه ی گل و گیاه و حیوانات و تور و غذاست 

درامدشون رو هم خبر ندارم...

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

جاهای دیدنی شهرتون رو تبلیغ کن

جاهایی ک هیچکس نرفته 

جاهایی ک رایگانه ولی باب عکس گرفتنه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

از نزدیک اشراف دارم به زندکی یکی شون ،اسمش رو نمیتونم بگم ،همش شو هستم نمیشه گفت بدبخته و فلان ولی ۶۰ درصد شکفتی هایی که مثلا تو پیجش میزاره که ای فلانی سوپرایزم کردو اون اینو برام خرید و این این کارو کرد برام و اینا همش سناریو از پیش هماهنگ سده است دقیقا مثل فریبا شو

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم