2777
2789

با دختری که گفتم تمام وجودمه فردا ازدواج میکنیم و وقت عقدمونه و این رزجاودانم گرفتم برای اولین هدیه ام بهش که بماند بقیه هدیه هاش

این آخرین پست من برای همیشه در نی نی سایت خواهد بود و به احترام عشقم این سایت را برای همیشه ترک خواهم کرد.

حالا فارق از اینکه من اینجا با هیچکسی کاری نداشتم و به هیچکسم درخواستی ندادم. تاپیک هیچکسم نمیرفتم 

اینجا فقط اومده بودم برای یه درد دل که هیچکسی نداشتم برای تخلیه حالا بماند که قضاوت ها شدیم

فردا عقمدون هست و 4 تیر 1404 هم عروسیمون هست زیاد عقد نمیمونیم 

ایشون دختر یکی از مشتریام هست

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

خوشبخت بشید

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فارغ بسیار کار خوبی میکنی دیگه نمیای سایت

کنار هم بودن اشتباه تایپی شده به بزرگی خودتون ببخشید 

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

چرا حس میکنم تاپیک‌کیکه؟

چون کیک زیاد دیدن و نیازی هم نمیبنم اینجا به کسی خودمو ثابت کنم

از قبل منو بعضی کاربرا میشناسن و گفته بودن خدا بهت یه روزی یکی رو میرسونه و انموقع خبرشو بزار ببینیم و الان گذاشتم 

خوشبخت باشید به نظر من بودن آقایون اینجا هیچ ایرادی نداره

ممنونم دیگه به هر حال من نمیمونم و به نظرم برم بهتره