2777
2789
عنوان

شب یلدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣😤😤😤😤

172 بازدید | 9 پست

سه تا داداش دارم تک دخترم داشتم با داداش وسطیم هندوانه یلدایی تزیین میکردم آب هندونه میگرفتیم بزاریم یخچال  بستنی هندونه ای درست کنیم داداش آخری که قبل من متولد شده خیلی ام رو اعصابمه و خرابکاری هاش هم زیاده اومد نزدیک گفت منم میخوام کمک کنم من گفتم نه برو اونور خرابکاری میگنی حوصله ندارم گفت نه نمیکنم منم باید کمک کنم با داد گفتم نه یه دفعه ای آب هندونه رو چند ساعت مونده به مهمونی رو  سرم و پیرهنی که تازه خریده بودم خیلی هم دوسش داشتم خالی کرد هیچی دیگه جیغ و داد کردم خونه رو گذاشتم رو سرم جنگ جهانی راه انداختم مامان بابام خونه نبودن رفته بودن خونه خالم به ما سفارش هندوانه و ژله یلدایی داده بودن خودشون رفته بودن خونه خالم شام اونجا دعوت بودیم داداش بزرگیم سرش گرفت داداش وسطیمم پاش و گرفت تا میتونستم تا میخورد بهش پسی زدم داداشامم من حسابی از خجالتش درآوردن 🤣🤣😤😤😤

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

کی شب یلداس

خاطره شب یلدای پارسال تعریف کردم 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دنیا کو شب یلدا کو تازه از خواب بیدار شدی؟

خاطره  خنده دار شب یلدا رو تعریف کردم 🥰🥰

منم ببینم خونواده شوهرم برام چیزی خریدن یا نه🤣🤣🤣

اگه نخریده بودن ی دعوای حسابی راه بنداز🚶‍♀️😂

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.