رفتم بیرون امروز شانس گوهم هر چن قدمی چن تا پسر هول بود یکیشون گف دردت به قلبم باز بالاتر رفتم بخدا یه پسر بدتیپ و بدقیافه و لاشی و بدفرم همش پشت سرم میومد ک دوتا فوش آبدار بهش دادم رفت چرا پسرا اینطوری شدن جدیدا حمله ور میشن
چرا باید اخم کنه و اوقات خودش رو تلخ کنه به خاطر چندتا بیکار و هول که کاریش نداشته باشن؟ هنوزم فکر م ...
اره فک میکنن دخترا تو روشون لبخند میزنن من میرم حالم عوض شه کارمو راه بندازم والا اونا ول نمیکنن پشت سرم میان اینجا فکر میکنن پس من میگم بیاین یا خط میدم
اوووه😐😐😐چرا گارد میگیرید اقا خودم ۲۵سالمه میدونم خانوما تقصیری ندارن ذات آقایون خراب منظور من این ...
عزیزم گارد نگرفتم
اما این سایت هزاران هزار مخاطب داره، باید جملات درست تری رو انتخاب کنید که اگه یه پسر خوند با خوندش حق رو به خودش نده
همین.
لحنم تند نبود گلم، باور کن
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
باهات موافقم همش میگن سرسنگین رفتار کنید میرن من فحشم میدن نمیرن کسی ک هوله و پیگیر چیزی حالیش نیست ...
فحش هم نده گلم
فحش بدی بیشتر خوشش میاد و کل کل میکنه
فکر کن دور از جون ناشنوا هستی
هرچند که میدونم سخته
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
فحش هم نده گلم فحش بدی بیشتر خوشش میاد و کل کل میکنه فکر کن دور از جون ناشنوا هستی هرچند که میدونم س ...
امروز از رفت تا برگشت همش خودمو ب ناشنوایی زدم نخواستم چیزی بگم ولی یکیشون بدپیله بود هرچی اخم کردم تندتر راه رفتم اصلا بیشتر دنبالم میومد دیگه آخرش فقط فحشش دادم صدامو براش بلند کردم آبروشو بردم رفت
امروز از رفت تا برگشت همش خودمو ب ناشنوایی زدم نخواستم چیزی بگم ولی یکیشون بدپیله بود هرچی اخم کردم ...
آدم بشو هم نیستن
خدا لعنت کنه این بیکار و بی عار های جامعه رو