2777
2789
عنوان

پسرای هولی ک تو خیابونن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووویی عامو یه تیکه بوده دیگه انقدر برات مهم نباشه اتفاقا باید مسخرشونم بکنی

تیکه کجا بود یه گوه فرم تا یه ربع هرجا میرفتم میومد یه سیگار دستش بود ادا درمیاورد مثلا ک منم لطف بزرگی در حقش کردم هیکلشو بستم ب فحش😐

..

چرا باید اخم کنه و اوقات خودش رو تلخ کنه به خاطر چندتا بیکار و هول که کاریش نداشته باشن؟ هنوزم فکر م ...

اوووه😐😐😐چرا گارد میگیرید اقا خودم ۲۵سالمه میدونم خانوما تقصیری ندارن ذات آقایون خراب 

منظور من اینکه وقتی کسی مزاحمت ایجاد میکنه اخم کنی سرسنگین رفتار کنی پیگیری نمیکنه دگ

چرا باید اخم کنه و اوقات خودش رو تلخ کنه به خاطر چندتا بیکار و هول که کاریش نداشته باشن؟ هنوزم فکر م ...

اره فک میکنن دخترا تو روشون لبخند میزنن من میرم حالم عوض شه کارمو راه بندازم والا اونا ول نمیکنن پشت سرم میان اینجا فکر میکنن پس من میگم بیاین یا خط میدم

..

اوووه😐😐😐چرا گارد میگیرید اقا خودم ۲۵سالمه میدونم خانوما تقصیری ندارن ذات آقایون خراب منظور من این ...

عزیزم گارد نگرفتم

اما این سایت هزاران هزار مخاطب داره، باید جملات درست تری رو انتخاب کنید که اگه یه پسر خوند با خوندش حق رو به خودش نده 

همین.

لحنم تند نبود گلم، باور کن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

عزیزم گارد نگرفتماما این سایت هزاران هزار مخاطب داره، باید جملات درست تری رو انتخاب کنید که اگه یه پ ...

باهات موافقم همش میگن سرسنگین رفتار کنید میرن من فحشم میدن نمیرن کسی ک هوله و پیگیر چیزی حالیش نیست کرم وجودش نمیخوابه با اینا ک

..

باهات موافقم همش میگن سرسنگین رفتار کنید میرن من فحشم میدن نمیرن کسی ک هوله و پیگیر چیزی حالیش نیست ...

فحش هم نده گلم 

فحش بدی بیشتر خوشش میاد و کل کل میکنه 

فکر کن دور از جون ناشنوا هستی 

هرچند که میدونم سخته

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

فحش هم نده گلم فحش بدی بیشتر خوشش میاد و کل کل میکنه فکر کن دور از جون ناشنوا هستی هرچند که میدونم س ...

امروز از رفت تا برگشت همش خودمو ب ناشنوایی زدم نخواستم چیزی بگم ولی یکیشون بدپیله بود هرچی اخم کردم تندتر راه رفتم اصلا بیشتر دنبالم میومد دیگه آخرش فقط فحشش دادم صدامو براش بلند کردم آبروشو بردم رفت

..

امروز از رفت تا برگشت همش خودمو ب ناشنوایی زدم نخواستم چیزی بگم ولی یکیشون بدپیله بود هرچی اخم کردم ...

آدم بشو هم نیستن 

خدا لعنت کنه این بیکار و بی عار های جامعه رو