2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا دارم 

قبل اونا همه پیشرفتم رو کرده بودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حرف دل منو زدی من یه بچه دارم ۳۸ سالمه نتونستم برم سرکار چون تو شهر غریبم هیچکس نیست مراقبش باشه البته الان کلاس پنجمه ولی بازم نمیتونم کل روز رو تنها بزارمش خونه ممکنه اتفاقی بیوفته یا از مدرسه بیاد من نباشم پشت در بمونه تابستون بهش یاد دادم برو بیرون با کلید درو باز کن نتونست یه بارم هوا سرد بود بهش گفتم برو درو از بیرون باز کن بچه بیجاره رفت بیرون اشتباه قفل کرد منم فقط یه کلید داشتم داده بودم به بچم بجه بدبخت تو سرما یخ زد بزور و زحمت  باز کرد بعدش سرما خورد بعد سرم داد زد نمیخواد بری سرکار منو مریض کردی 

دومیو تا روز آخر پایان ناممونوشتم تحویل دادم اولیم بابخیه شکمم رفتم سرجلسه بعدشم کلاسارومیپیچوندم بعدم خوردم به کرونا الان سومیوباردارم میرم سرکار دومی دوسال ونیمشه بعدشم میخلم استراحت بدم احتمالن تا دوسال اگه حوصلم بکشه 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
حرف دل منو زدی من یه بچه دارم ۳۸ سالمه نتونستم برم سرکار چون تو شهر غریبم هیچکس نیست مراقبش باشه الب ...

خوب از اول یادش ندادی یهو که نباید کلید بدی خودتم باید همراهش بری و یادش بدی 

از خودش که بلد نیست

کاره پاره وقتم که زیاد هست صبح تا ظهر برو فقط همت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هربار رفتیم بیرون بهش کلید دادم گفتم درو باز کن نتونست

اول دستش رو بگیر کمکش کن کلاس پنجم باید بتونه

بچه ها روحیتونو قوی کنین واسه بچه دارشدن کاربیرون کردن همچین چیزخاصیم نیست مهم اون بچه ایه که شماباخواست خودتون بوجودش آوردین حالابخاین بهش سختی بدین دیگه خودتون قضاوت کنین

بی شک باران زیباترین نعمت خداست