2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک مو فینو عالیه ۲ و خورده ای 

ماسک مو موروکن هم محشره ۳ تومن

لورال هم عالیه حدود ۹۰۰

اگه قیمت مناسب میخوای لیمپیو بگیر محشره . مدل های مختلف داره قیمتش از ۲۰۰ تا ۴۰۰ داره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ماسک مو آرگان لایتنسماسک مو ساندیس هلوماسک مو چای سبزماسک مو زیتوناینا هست خیلی هم خوبهاگه میخوای نر ...

عزیزم من موهام طوریه که از حمام میام شونه میزنم مثل موی بزه 😂تقریبا وز و رو به بالابعد که نرم حموم چرب میشه و نرمال ولی خب بازم پف داره 

بنظرت چی بزنم که لخت و نرم بشه

عزیزم من موهام طوریه که از حمام میام شونه میزنم مثل موی بزه 😂تقریبا وز و رو به بالابعد که نرم حموم ...

شامپو مولوجی همراه با روغن آرگانش من به هرکی دادم راضی بوده روغنشو چندتا چندتا میخرن مشتریا از بس که با کیفیته اورجینالشو داریم برزیلیه

و برس حرارتی هم توصیه میکنم بگیرید.اگر خواستید میتونیم واستون ارسال کنید ارسال مون هم رایگان هستش💖💖😊

با آریاس بدرخش

برای اینکه موها فرشونو داشته باشن و رطوبت مو بمونه چیزی سراغ دارین؟

ماسک موی داخل حمام و بیرون حمام لیمپیو بزن . یا اگه برند بهتر خواستی لورال بگیر .

بعد از حمام اول مو ها رو با شونه مخصوص استایل کن و سشوار نکش .

روغن مو هم میتونی استفاده کنی که مو ها رو آبرسانی کنه مثلا روغن موی استلو خوبه قیمت مناسبی داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ماسک مو فینو عالیه ۲ و خورده ای ماسک مو موروکن هم محشره ۳ تومنلورال هم عالیه حدود ۹۰۰اگه قیمت مناسب ...

میگم میدونی روغن رزماری رو چه جوری استفاده کنمم؟میزنم گوگل یکی میگه قبل حموم یکی بعد حموم

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.