2777
2789
عنوان

آزمون گزینه دو چطوره

106 بازدید | 9 پست

.

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمیش خیلی خ‌وب و استاندارده بقیه درسها رو نمیدونم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خوبه من گزینه دو میدم ولی جامعه اماریش کمه ادم حس بدی داره

منم به همین خاطر ترس داشتم گفتم جامع آماری کمی داره میگن قلم چی امسال به درد نخور بوده و مازم سخته

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

شیمیش خیلی خ‌وب و استاندارده بقیه درسها رو نمیدونم

تشکر میکنم 

منم به همین خاطر ترس داشتم گفتم جامع آماری کمی داره میگن قلم چی امسال به درد نخور بوده و مازم سخته

بنظرم ماز بنویس سخته ولی استاندارده و جامعه اماریشم خوبه

از همه ازمونا بهتره

رشتت چیه؟

تجربی واسه سال آینده یعنی پایه یازدهم میخوام