2777
2789

طرف میاد یه عالم فحش میده

گزارش میزنیم فایده نداره 

تاپیک هم نباید راجبش بزنیم

جوابش بدیم تعلیق میکنی 

تگ هم کنیم باز تعلیق میکنی 

چرا دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید چیکار کنیم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چون وقت نداره فقط مسئول تعلیق کردن منه

اون وقت مردای بیشرف تعلیق نمیکنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی قانون جدیده؟من دیگه سیم کارت ندارمممممممم🤪😅

ارع.

ظاهرا

از صبح این همه تاپیک سیاسیو ترکوندن، مشخصه هستن 

ولی انگار نمیخوان بساط اینارو جمع کنن🙄

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

از صبح این همه تاپیک سیاسیو ترکوندن، مشخصه هستن ولی انگار نمیخوان بساط اینارو جمع کنن🙄

متاسفانه

متاسفانه

سلام

روز و ساعت تعلیقتون کی بوده؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامروز و ساعت تعلیقتون کی بوده؟

دیروز آزاد شدم 

۷ روز بود 

کاربری توهین می‌کرد منم نی نی یار تگ کردم 

سلامروز و ساعت تعلیقتون کی بوده؟

دیروز آزاد شدم ۷ روز بود کاربری توهین می‌کرد منم نی نی یار تگ کردم

شما هم حرفی به اون کاربر زده بودین؟

معمولا اگر یک طرف حرفی نزده باشه تعلیق نمی کنن.

اگر ۲ طرف جواب هم رو داده باشن و... هر ۲ تا رو تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چه قدر عصبانی تهدید کردن.

شما هم حرفی به اون کاربر زده بودین؟معمولا اگر یک طرف حرفی نزده باشه تعلیق نمی کنن.اگر ۲ طرف جواب هم ...

ببین اول شروع کرد

بعد من تگ کردم تعلیق شد تموم

آزاد که شد دوباره از سر گرفت 

تو تاپیکش به من و بقیه و کاربر ها توهین می‌کرد

بعد ما نی نی یار تگ کردیم

هیچ کدوم ج ندادیم

ولی نی نی یار مارو تعلیق کرد

ببین اول شروع کردبعد من تگ کردم تعلیق شد تمومآزاد که شد دوباره از سر گرفت تو تاپیکش به من و بقیه و ک ...

نمی دونم چی باید بگم ...

بعضی وقت ها نسبت به تگ کردن، حساس هستن.

از این به بعد با همون سه نقطه زیر پست، گزارش بزنین.