2777
2789

خودشون وقتی چیز جدید می‌خریم یا تغییر تو زندگیمون می‌دیم با صورتی سرخ شده از حرص و لبی خندان میگن که واییی دارم میترکم شب نمیتونم بخوابم نمی‌دونم چطوری خودمو آروم کنم🫤

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیدیم

باعث میشن حال خودشون بد بشه

نمیتونن خوبی یکیو ببینن حتی دوستشون رو

هرچی بهش خوبی کنی بازم کمه

هیچ وقت دوست ندارن پیشرفت کنی برعکس میکشوننت پایین

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

قیمت وسیله های ادمو میپرسن بعد ریز ریز حسودی میکنن 

اگه حرفم نزنن با از حرکت صورتشون حسادتشونو میفهمم 

دیروز داشتم به یه بنده خدایی میگفتم فلانی داره میره فلان کشور چنان سرشو تکون میداد از حسادت که ببین فلان شخص سفید بخت شد با شوهرش و همه دنیارو داره میگرده اونوقت من ...

میرن پشت سر ادم چرت و پرت میگن و تهمت میزنن 

همش میخوان از ریز زندگیت بدونن که بشینن حرص بخورن 

وااای یعنی قیافه شون تغییر میکنه؟😂

اصلا جدای از قیافه سرخشون خودش علنی میگه دارم از حسادت میترکم و نمی‌دونم چطوری خودمو آروم کنم به جز این مورد بقیه حسادتشونو بروز نمی‌دن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

واییی یکی هست دقیقا رشتشو با من انتخاب کرد تو مدرسه من اومد هرچی لباس میخرم میخره میاد اتاقم هرجور دکور بزارم میزاره پسری دورم ببینه میچسبه بهش با ی دختر حرف بزنم سریع باهاش دوست میشه پشت سرمم همش بدمو میگه  منو کم نشون بده حتی مدل موهای منو زد ولی اصلا بهش نمیومد تا ی مدت افسرده بود بنده خدا ساز خریدم خرید  ب حدیه احساس میکنم کمبود یا اختلال روانی داره دختره انقد حرف درمیاره از سمت من و خانوادم همه چیم بزرگ میکنه اگه دوتامون باشیم خراب کاری کنه میزنه گردن من متاسفانه تو فامیلم هست نمیتونم کاریش کنم 

آره اوایل من رو میدید یک جوری رفتار میکرد می‌فهمیدم یک مشکلی بامن داره بعد از چند سال دیگه علنی کرده توی خیابون روش روبرمیگردونه کسایی که حسادت دارن دقت کنید رفتارهای ریزی دارن مثلاً چشمشون رو ازتون میدزدن یا توی مجلس شماروندید میگیرن و شما هرچی فکر می‌کنی باخودت میگی خدایا من که بهش بدی نکردم چرا این جوری می‌کنه اینها دقیق نشانه حسادته

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین

یا مثلا تو فامیل بابام بعضی ها  یهو چهره ارایش کردتو ببینن یا موهاتو یه رنگ خوب کرده باشی یهو انگار اشک تو چشاشون جمع میشه زن عموم و دخترعموم 

یا مثلا میخوان بگن فلان وسیلت بدرد نمیخوره اینطوری خودشونو اروم کنن 

یا میخوان بگن تحصیلاتت چنان ارزشی هم نداره 

اصلا جدای از قیافه سرخشون خودش علنی میگه دارم از حسادت میترکم و نمی‌دونم چطوری خودمو آروم کنم به جز ...

پس از کجا می‌دونی حسودن اگه بروز نمیدن؟

وااای بنده خدا خیلی ساده و پاکه که میاد میگه حسودیم میشه🤣