2777
2789
پس از کجا می‌دونی حسودن اگه بروز نمیدن؟وااای بنده خدا خیلی ساده و پاکه که میاد میگه حسودیم میشه🤣

ساده و پاکه؟چرچیله عوضی هرجا می‌ره خونه زندگیشون میزنه به هم گورشو گم می‌کنه 

میگم دیگه فقط این مورد رو می‌دونم حسوده بقیه حسادتشونو حتی اگه تو وحودشون باشن هم بروز نمیدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداشم که علنی به حرف اومده بود که چرا برا دخترتون فلان کار و بیسار کارو میکنین 

مامانمم بهش گفت خودتو جمع کن تو عروسی اون دخترمونه 

ماشالاه سی سالش هم بود وارد خانوادمون شده بود بچه نبود

ساده و پاکه؟چرچیله عوضی هرجا می‌ره خونه زندگیشون میزنه به هم گورشو گم می‌کنه میگم دیگه فقط این مورد ...

شاید بقیه حسادت نمیکنن 

حتی راجب خودت هم میگه داره حسودیم میشه به زندگیت ؟ یا ن میگه حسادتع فلانی رو میکنم 

واییی یکی هست دقیقا رشتشو با من انتخاب کرد تو مدرسه من اومد هرچی لباس میخرم میخره میاد اتاقم هرجور د ...

وای اینا که پسر دورت میبینن میچسبن بهش رو دیدی فقط فرار کن اینا دیگه از شدت جنون تو مایه های کلثوم اکبری هستن 

خیلی اوضاع حسادتشون خرابه 

من یدونه تو دانشگاه داشتم پیرم کرد

مثلا چه رفتاری از یکی دیدی که گفتی حسوده؟

مثلا من مدرسه نمونه قبول شدم (از شهرمون فقط دو نفر ظرفیت داشت یکیش من بودم) با این که میدونست بهم تبریک نگفت ، اصلا راجبش هیچ حرفی نزد چون دختر خودش قبول نشده بود...

پسر یه بنده خدا با زنش مشکل داشت اون بنده خدا هم همش حرص میخورد و افسردگی گرفته بود چون بچه های جاریش خوشبخت بودن ، من هرچی نصیحت میکنم بازم حسودی میکنه

خودشو از بین برده...

یه تاپیک هم راجب حسودی زدم ببین

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

شاید بقیه حسادت نمیکنن حتی راجب خودت هم میگه داره حسودیم میشه به زندگیت ؟ یا ن میگه حسادتع فلانی رو ...

بله مثلا کابینت جدید زدیم میاد هزارتا ایراد میگیره بعد یه ساعت که شوهرش اومد با صدای بلند که ما بشنویم میگه فلانیببببییی من شب چطوری بخوابم کابینتای اینارو میبینم دارم میترکم حتما باید یه چیزی رو تو خونه عوض کنیم ها 

آره نمی‌دونم بقیه حسودن با نه ولی این مورد تو روی آدم میگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای اینا که پسر دورت میبینن میچسبن بهش رو دیدی فقط فرار کن اینا دیگه از شدت جنون تو مایه های کلثوم ا ...

ای خواهر دست رو دلم نزار ک خونه پسره مث چی چسبیده بود ک دوسم داره و کلی چیز گفت حتی تو شوخیاش مامان منو مادر زن خطاب میکرد روز بعدش دیدم چسبیده بهش بعدش فهمیدم رل زدن.هرچند من نمیخواستمش ولی دلم خون شد گفتم نمیخواستم اینجوری قاپیدش دیگه هدفامو بفهمه اون زودتر از من میرسه

ای خواهر دست رو دلم نزار ک خونه پسره مث چی چسبیده بود ک دوسم داره و کلی چیز گفت حتی تو شوخیاش مامان ...

از ادمای اهل رقابت خوشم نمیاد

منم یه دخترعمو داشتم حسود بود 

اونم میخواست هر چی میخرم بخره 

وسیله هامو خراب میکرد

با یکی دوست میشدم حسادت میکرد و میرفت دوستیمونو خراب میکرد

تو فامیل پشت سرم بد میگفت 

چون هم سن بودیم و مامانش هی منو میکوبید از نظر درسی و اخلاقی تو سرش اینم کینه کرده بود 

خداروشکر رابطمون از دبیرستان کمتر شد و بعدش دیگه نزدیک به صفر شد الان تو عزا و عروسی همو میبینیم و سلام و وسلام

از ادمای اهل رقابت خوشم نمیادمنم یه دخترعمو داشتم حسود بود اونم میخواست هر چی میخرم بخره وسیله هامو ...

وای خوشبحالت من نمیدونم با این چیکار کنم رفته قرص گرفته باشگاه میره خیلی لاغره همه جا هم جار زده ک میخواد هیکلش مث من شه بعدجالب اینجاس با همه اینا باز برا خودم تو قیافس روشو میگیره حتی سلام نمیکنه

ای وای😂میتونم رشته دانشگاهت رو بپرسم؟

عزیزم دانشگاهی که میخواستم قبول نشدم

خانوادم هم نذاشتن رشته دیگه‌ای بخونم

امسال اگه خدا بخواد قبول شدم بهت میگم🥲❤️‍🩹

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...