2777
2789
عنوان

مدرسه رو تغییر بدم یا همینجا بمونم

300 بازدید | 13 پست

معلمم و تو ی مدرسه ی معمولی تدریس میکنم.

مدیر مدرسه ی خیلی خوبی که نزدیکمونه پیشنهاد داده برم مدرسش و اونجا مشغول بشم 

جفتش مدرسه دولتیه و حقوقش فرقی نداره فقط امکاناتش فرق میکنه

جاییکه هستم همکارا یکی، دوسال سابقه دارن و کارم راحت بود و به راحتی تونستم خودمو ثابت کنم مدیر و معاون قبولم دارند.

اما مدرسه ای که بهتره همکارا ۷،۸سال یا بیشتر سابقه تدریس دارند و اولیا توقع زیادی از معلم دارند احساس میکنم کارم خیلی سخت بشه اونجا

جای من باشید همین مدرسه میمونید یا ریسک میکنید و مدرسه بهتر رو انتخاب میکنید؟

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

همیشه برای موفقیت بیشتر ریسک رو انتخاب کن 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

همیشه برای موفقیت بیشتر ریسک رو انتخاب کن

ممنونم بابت نظرتون موافقم

همکارم میگ حقوقت که فرقی نمیکنه چرا میخوای خودتو اذیت کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم بابت نظرتون موافقمهمکارم میگ حقوقت که فرقی نمیکنه چرا میخوای خودتو اذیت کنی

🌱🤍

بنظرم به اذیتش می ارزه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سخت تر میشه، خودتم سخت تر میشی ارتقاء میابی

ممنونم،قطعا همینطوره

الانم که تو مدرسه سطح پایینتری تدریس میکنم،هیچوقت کمکاری نکردم از مدارس غیرانتفاعی فعالیتم بیشتر بوده اما بازهم نگرانم

قطعا💗

موفق باشید 

اگه مدرسه ی جدید فایده ای برات داره ، مثلا خیلی نزدیکتره ........ یه سال امتحان کن جابجا شو 

بعدم تا تجربه نکنی اصلا معلوم نمیشه 

کادر مدرسه و همکارا هم خیلی مهمه تو آرامش معلم 

ربطی به سابقه همکارا نداره

بلاخره کسی که سابقه بیشتری داره میتونه موفق تر عمل کنه

من بااینکه سال اولم بود تونستم خودمو خوب نشون بدم به مدیر چون همکارام انچنان فعالیتی ندارن

اما میدونم معلم های اون مدرسه تقریبا همشون عالین و یکم کارم سختتر میشه 

اگه مدرسه ی جدید فایده ای برات داره ، مثلا خیلی نزدیکتره ........ یه سال امتحان کن جابجا شو بعدم تا ...

بله نزدیکتر از مدرسه ایه ک الان هستم و میتونم پیاده برم،درسته با همکارای الانم راحتم و تقریبا همسنیم اما اونجا همه سن بالا هستن

بلاخره کسی که سابقه بیشتری داره میتونه موفق تر عمل کنهمن بااینکه سال اولم بود تونستم خودمو خوب نشون ...

منم در مدرسه ای کار میکنم که به عنوان های زیادی می درخشه اما وقتی واردش میشی همه درخشان کار نمی کنند ☺️

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
منم در مدرسه ای کار میکنم که به عنوان های زیادی می درخشه اما وقتی واردش میشی همه درخشان کار نمی کنند ...

امیدوارم همینطور باشه😂