2777
2789
عنوان

زندگی بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 72 پست
خییییلی در میارن یکی از بلاگر های شهرمون مغازه دوست نامزدم رو تبلیغ کرده بود ۷۰ ماینا حداقل ماهی ۲۰۰ ...

اون بلاگره هست یه مدت دنبالش میکردم فرشته بود اسمش .دوقلو داره.

اینقد پول داره دیگه نمیدونه چجوری خرج کنه سه چهار تا ماشین لوکس خریده🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

بالاخره وقت بچه ها رو ک میگیری . مگه بچه ها چقد سر کلاس ک نصف سم شما بخوای فیلم بگیری . نون خودتو حر ...

اصلا قصدم این نبود توی مدرسه این کارو کنم میخواستم توی اموزشگاه این کارو کنم:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که اینجوری نیستن بلاگر های خوب هم دارین اینا هم مردم رو مجبور به دنبال کردن نمیکنن مردم خودشون ح ...

عزيزم دلایلش رو خودت بپرس

مسائل مذهبی هم بیخیال شی بازم اخلاقی نیست

صبح تا شب شوآف و مسخره بازی و ب نمایش گذاشتن خونه و زندگی و خوشی و خودت بنظرت پولش حلاله؟

بلاگری 

یعنی فیلم و تئاتر .‌ 

یعنی واقعی نیست . نمایشیه .‌.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزيزم دلایلش رو خودت بپرسمسائل مذهبی هم بیخیال شی بازم اخلاقی نیستصبح تا شب شوآف و مسخره بازی و ب نم ...

اخ من دمپایی خریدم اخ من فلان خریدم اخ من اینجا رفتم اخ من تو خیابونم الان 

هر لحظه فیلم بازی کردن میشه... 

مثل همین بلاگر هایی ک وقتی عزیزشووو از دست میدن فرت و فرت استوری و فیلم از گریه کردن میزارن 

چرا حروم؟؟الام بهت میگمبرای جذب فالور باید کلی نقش بازی کنی باید مردمو گول بزنی.. باید بشی ی بازیگر ...

چرا اینقدر سختش می‌کنی این همه بلاگر هستن با محتوای آموزش آشپزی و کیک و شیرینی یا روزمرگی های ساده دارن کسب درآمد می کنن اصلا هم نیازی به نقش بازی‌کردن ندارن 

درسته بلاگر لاشی هم زیاد داریم ولی شما همه رو به یه چوب میزنی 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چرا حروم؟من یه زمان بلاگر بودم برای هر کی تبلیغ میذاشتم کلی پیام میداد تشکر که باعث شدی پیجم دیده بش ...

دلایلشو نوشتم دوست داشتی بخون

میتونی تماس بگیری و علت حروم بودن رو هم بپرسی 

مهم ترین فاکتور برای بلاگر شدن بیخیالیه

نسبت به حرفای مردم باید کامل سکوت کنی

کسی که من دیدم میگفت پارتنرش وقتی کامنتهارو میخونه که راجب پارتنر قبلیشه 

ریه میکنه

افسرده میشه

اعصابش به هم میریزه

الان کم کم داره عادت میکنه

مردم هرچیزی ممکنه بگن 

به خانواده به خودت

مگر اینکه محتوات اموزشی باشه یا شانس بیاری که به دل مردم بشینی مثل میا و کوروش مثلا که تقریبا هیت ندارن

محتوا های آموزشی و آشپزی و اصالت شهرمون و...چقد درآمد داره ماشاءالله

اینا که خوبه 

ولی یه سریا تنهاااا هنرشون رقصیدن و جنگولک بازیه شدن مسخره عام و خاص اصلا میبینمشون حالم بهم میخوره

برای شرمندگی ، برای بی پولی ، برای حسرت یک زندگی معمولی 😞😞😞😞😞💔💔💔💔💔💔💔

یکی از آشنا های ما همش محتوا های خوب می‌زاره

چندسالته ؟ ازدواج کردی؟ باید یه موضوع باحال بزاری جذب فالور داشته باشی

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم