imhanam مدیر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6580 عنوان زندگی بلاگرا | مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 72 پست چقد دلم میخواست بلاگر بودم هر چی دلشون میخواد بدون هیچ هزینه ای میگیرینروز چند تا تبلیغ میکنن یکی از آشنا هامون بلاگره هر روز یه تبلیغی میکنهمنم دلم میخواد شروع کنم به نظرتون خوبه؟ 1404/01/30 | 18:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5043 محتوا های آموزشی و آشپزی و اصالت شهرمون و...چقد درآمد داره ماشاءالله اگ محتوات درست باشه اوکیه اینجوری آموزنده هم هستی ولی باید خیلی تلاش کنی که فالوور بگیریچون بدون جنجال فالوور زیادی نمیگیری یا همش دم دقیقه باید کل زندگیت وسط پیج باشه تا فالوور بگیری
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34835 اخ من دمپایی خریدم اخ من فلان خریدم اخ من اینجا رفتم اخ من تو خیابونم الان هر لحظه فیلم بازی کردن می ... وای محدثه رو میگی؟ من نمیشناختم هی اومد اکسپلورم.کنجکاو شدم رفتم دیدم شوهرش فقط از دستشویی که میره میرینه پست نزاشته نکبت😆🤣🤷♀️ یاشاسین آذربایجان💓✌
imhanam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6580 چرا حروم؟من یه زمان بلاگر بودم برای هر کی تبلیغ میذاشتم کلی پیام میداد تشکر که باعث شدی پیجم دیده بش ... چرا الان بلاگر نیستی عزیزم؟خوب بود بلاگری؟چند کا فالور داشتی؟
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5043 چرا اینقدر سختش میکنی این همه بلاگر هستن با محتوای آموزش آشپزی و کیک و شیرینی یا روزمرگی های ساده د ... خب اینایی ک میگید بحثش جداست اینا هنر دارن ولی فالوررشون مگ چقدر میشه ؟اگ میخواد فالور میلیونی بگیره خواناخواه باید به سمت این مسیر بره وگرنه این همه هنرمند، بزور فالورشون ب میلیون میرسا
emandan عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 2829 اگه تولید محتوا مناسب و بامفهوم باشه چه ایرادی دارهوگرنه که این روزا با لخت شدن و چند تا حرف مضحک به خورد مردم دادن و نمایش روزانه زندگی هیچ هنری عرضه ندادن پولی که از اون راه به دست میاد جالب نیست آسان گذرانید جهانِ گذران را...
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5043 وای محدثه رو میگی؟ من نمیشناختم هی اومد اکسپلورم.کنجکاو شدم رفتم دیدم شوهرش فقط از دستشویی که میره م ... نمیشناسمش ولی اغلب همیننطرف کلی استوری و فیلم از لحظه ای ک شوهرش داره میره اتاق عملجلو فیلمم گریههه و زاریتو اگ واقعا غمگین بودیفیلم گرفتنت چی بود
هانا1402 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1322 بلاگری فقط رقص و نمایش نیست من یکیو فالو دارم همیشه دعا به جونش میکنم تا حالام چهرشو ندیدم کلی آشپزی ... عزیز در مقابل تک تک تبلیغات ما مسئولیم دونه به دونه
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5043 بلاگری فقط رقص و نمایش نیست من یکیو فالو دارم همیشه دعا به جونش میکنم تا حالام چهرشو ندیدم کلی آشپزی ... عزیزم این فرق دارهایشون هنر دارن
imhanam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6580 والا ب همون حقوق معلمی راضیم بلاگری صد هزار برابر معملی حقوق دارهاینقدر بلاگر خوب با تولید محتوا های خوب هست یکی از آشنا های ما همش محتوا های خوب میزاره هیچ کی ازش بد نمیگه
۴۰۲۴ عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2396 من خیلی دلم میخواد بلاگر شم اما نمیتونم جلو دوربین برم فالورامم کلا۷۰۰ دونه هستن کاش میتونستم ارزومه همه چیز ازذهنت شروع میشه
imhanam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6580 چون من پیجم نمایش زندگی شخصی نبود عکاسی و آموزشای مربوط به عکاسی بود بعد افسردگی نتونستم محتوا تولید ... چه حیففالور تون زیاد بودو
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5043 بلاگری صد هزار برابر معملی حقوق دارهاینقدر بلاگر خوب با تولید محتوا های خوب هست یکی از آشنا های ما ه ... مثلا همین ک اشپزی میزاره کلی طرفدار دارهولی شانسی کارش گرفته اما بازم از زندگیس دم دقیقه میزاره ببین کلی پیج دیگ آشپزی هست ولی نتونسته ببره بالا اگ هنری باشه انصافا کمک میکنه ب مردمولی اگ صرفا دغل بازی باشه...
هرروزپاییزه عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 13012 بلاگری صد هزار برابر معملی حقوق دارهاینقدر بلاگر خوب با تولید محتوا های خوب هست یکی از آشنا های ما ه ... عزیزم اره خیلی خوبه کلا اگه حوصله داشته باشی خوبه منکه حالشو ندارم کلهم