2777
2789
عنوان

دیروز خونه ی مادرشوهرم بودم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهره من آدمو خفه میکنه وامیسته بالاسرت بخور رخور؛چرا برات پیش دستی نگذاشته

مادرشوهر من منتظر زیر آب بگی نمیخورم تا جمع کنه ببره قایم کنه حالا هر چی باشه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
چطور روت شد ناهار خونش بودی بعد هم درخواست اش کردی ...اش زحمتش بیشتره یا دادن یه قاچ خربزه

بابا شام مهمون داشتن از کجا معلوم بخاطر اسی درست کرد .فقط از پیشنهادش استفاده کرد بخاطر مهمونا .اینم هست

بابا شام مهمون داشتن از کجا معلوم بخاطر اسی درست کرد .فقط از پیشنهادش استفاده کرد بخاطر مهمونا .اینم ...

بالاخره روش شدن پیش نهاد اش به این دردسر را بده پس معلومه با مادر شوهرش با هم راحتن ...بد بخت مادر شوهرا ...خوب گفته میخوری یه کلام می‌گفت اره یا نه ...من از لحاظ گفتنش میگم

..

باید هر چی میاره برای همه بزاره چه بخورن چه نخورن منم بودم ناراحت میشدم ولی چون چه به پیشنهاده تو چه بخاطره تو در هر صورت به گفته تو آش درست کرده بنظرم زیاد رو میوه نزاشتنش قفلی نزن ولیییی این برات تجربه بشه دفعات بعدی هر وقت نیاورد و ازت پرسید بگو آرررره میخورم . حتی اگه نمیخوری

چرا؟چون به خودت احترام بزاری . چون تو هم آدم بزرگی .بچه ۶ساله که نیستی براش جدا نیارن . خیلی خانواده ها برای بچه کوچیکشچنم احترام قائلن همه چی جدا میزارن براش . 

من مادرشوهرم میوه بدون چاقو میاورد من بلند میشدم برای خودم چاقو میاوردم قشنگ به چشمش میومد که چاقو برداشتم .اها من خونه مادرشوهرم خرفمونم میشد میگفت میخوری میگفتم ارره . یانمیپرسیدم با بقیه میرفتم رو میز . خیلی ریلکس میخوردم تا حونش در بیاد . نخورم که بگه بدرک که نخورد. 

بالاخره روش شدن پیش نهاد اش به این دردسر را بده پس معلومه با مادر شوهرش با هم راحتن ...بد بخت مادر ش ...

اخه همون ادم از پسرش و بقیه بچه هاش نمیپرسه میخوری یا نه میزاره جلوش بااااید بخوری پسرجان حون بگیری زرد شدی لاغر شدی مادر فدات شه . برای نوه و شوهرشو همه میزاره به عروس میرسه میخوری؟؟؟

اخه همون ادم از پسرش و بقیه بچه هاش نمیپرسه میخوری یا نه میزاره جلوش بااااید بخوری پسرجان حون بگیری ...

حرف شما درست ولی من از صحبتهای اسی اینجور برداشت کردم که خودش روش باز هست و انگار خجالتی نیست