bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15584 عنوان شقاق مقعد چیه 84 بازدید | 8 پست همون که مقعد باز میشه وخونریزی داره؟ پسرم ۶ سال نیمشه همینجوریه نمیدونم جرا اینجوری شده پی پیاش خیلی بزرگ وخشکن یه مدت پودر پیدرولاکس دادم عالی بود تا قط کردم بعد دوروز خونریری کرد درمان این مریضی لعنتی چیه 1404/01/30 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
duddufffihh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7755 یکی از آشناهامون اینجوری بود دیر باخبردارشدن نقعدش مجبور شدن عمل کنهتهرانی؟ برو پیش دکتر فرزانه معتمد خیابان کارگر شمالیآدرسش بزن گوگل میاد دکتر فقط اون پودر رو نباید بده چیزای دیگه هم بود اسماشون یادم نیست بخدا خدایاشکرت❤️
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15584 یکی از آشناهامون اینجوری بود دیر باخبردارشدن نقعدش مجبور شدن عمل کنهتهرانی؟ برو پیش دکتر فرزانه معتم ... نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر دیگه متخصص گواراش اون دکتر خیلی بد نوبت میده واینکه خودم باردارم واستراحت مطلق .نمیدونم اون پودری که دکتر داده رو تا اون رور ادامه بدم که بدتر نشه یا اینکه قط کنم
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15584 نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر ... اگه پودرو قط کنم اوضاع خیلی بد میشه .
duddufffihh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7755 نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر ... ادامه بده و ببر حتما پیش معتمدما هم تمام دکترا رو دیدیدم آخرش رسیدیم به معتمدببرش مطبش سریع وقت میدن خدایاشکرت❤️
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15584 ادامه بده و ببر حتما پیش معتمدما هم تمام دکترا رو دیدیدم آخرش رسیدیم به معتمدببرش مطبش سریع وقت میدن نه وقت نمیدن یه بار برای رفلاکس بردم . میومدن کساییکه التماس میکردن نوبت نمیداد.بنظرت ببرم باز متخصص کودکان
duddufffihh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7755 نه وقت نمیدن یه بار برای رفلاکس بردم . میومدن کساییکه التماس میکردن نوبت نمیداد.بنظرت ببرم باز متخصص ... من هفته ی پیش گرفتم بردمنه نبر الکیهحتی آنلاین هم میتونی بگیریفقط ۳۰۰ تومن برای ویزیت میگیره09045910145به این شماره پول رو واریز کردیم دکتر زنگ زد حرف زدیم میخایی زنگ بزن به این شماره هر کی بر داشت بهش بگو وقت میخایم خدایاشکرت❤️
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15584 من هفته ی پیش گرفتم بردمنه نبر الکیهحتی آنلاین هم میتونی بگیریفقط ۳۰۰ تومن برای ویزیت میگیره0904591 ... باشه ممنون عزیزم