تهرانی؟ برو پیش دکتر فرزانه معتمد خیابان کارگر شمالی
آدرسش بزن گوگل میاد
دکتر فقط اون پودر رو نباید بده چیزای دیگه هم بود اسماشون یادم نیست بخدا
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر ...
ادامه بده و ببر حتما پیش معتمد
ما هم تمام دکترا رو دیدیدم آخرش رسیدیم به معتمد
ببرش مطبش
سریع وقت میدن
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
نه وقت نمیدن یه بار برای رفلاکس بردم . میومدن کساییکه التماس میکردن نوبت نمیداد.بنظرت ببرم باز متخصص ...
من هفته ی پیش گرفتم بردم
نه نبر الکیه
حتی آنلاین هم میتونی بگیری
فقط ۳۰۰ تومن برای ویزیت میگیره
09045910145
به این شماره پول رو واریز کردیم دکتر زنگ زد حرف زدیم
میخایی زنگ بزن به این شماره هر کی بر داشت بهش بگو وقت میخایم