2777
2789
عنوان

شقاق مقعد چیه

79 بازدید | 8 پست

همون که مقعد باز میشه  وخونریزی داره؟ 

پسرم ۶ سال نیمشه همینجوریه نمیدونم جرا اینجوری شده پی پیاش خیلی بزرگ وخشکن یه مدت پودر پیدرولاکس دادم عالی بود تا قط کردم بعد دوروز خونریری کرد 

درمان این مریضی لعنتی چیه 

یکی از آشناهامون اینجوری بود 

دیر باخبردارشدن نقعدش مجبور شدن عمل کنه

تهرانی؟ برو پیش دکتر فرزانه معتمد خیابان کارگر شمالی

آدرسش بزن گوگل میاد 

دکتر فقط اون پودر رو نباید بده چیزای دیگه هم بود اسماشون یادم نیست بخدا

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکی از آشناهامون اینجوری بود دیر باخبردارشدن نقعدش مجبور شدن عمل کنهتهرانی؟ برو پیش دکتر فرزانه معتم ...

نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس  بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر دیگه متخصص گواراش 

اون دکتر خیلی بد نوبت میده واینکه خودم باردارم واستراحت مطلق .

نمیدونم اون پودری که دکتر داده رو تا اون رور ادامه بدم که بدتر نشه 

یا اینکه قط کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه شهرستانم اینجا هم یه دکتر متخصص نیس بردم یه شهر دیگه متخصص کودکان اما باید ببرم یه شهر ...

ادامه بده و ببر حتما پیش معتمد

ما هم تمام دکترا رو دیدیدم آخرش رسیدیم به معتمد

ببرش مطبش 

سریع وقت میدن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ادامه بده و ببر حتما پیش معتمدما هم تمام دکترا رو دیدیدم آخرش رسیدیم به معتمدببرش مطبش سریع وقت میدن

نه وقت نمیدن یه بار برای رفلاکس بردم . میومدن کساییکه التماس میکردن نوبت نمیداد.

بنظرت ببرم باز متخصص کودکان

نه وقت نمیدن یه بار برای رفلاکس بردم . میومدن کساییکه التماس میکردن نوبت نمیداد.بنظرت ببرم باز متخصص ...

من هفته ی پیش‌ گرفتم بردم

نه نبر الکیه

حتی آنلاین هم میتونی بگیری

فقط ۳۰۰ تومن برای ویزیت میگیره

09045910145

به این شماره پول رو واریز کردیم دکتر زنگ زد حرف زدیم 

میخایی زنگ بزن به این شماره هر کی بر داشت بهش بگو وقت میخایم 

باشه ممنون عزیزم

خواهش میکنم