2777
2789
عزیزم کارت اهدای عضو چه باشه چه نباشه برای اهدا رضایت خانواده شرطه حرص نخور خدا برا هیچکی اونروزو نی ...

آخه سرخود رفته این کار کرده من از این حرص میخورم 

اکانت دست دو نفره (دختر پاییزی)(maha(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ک اهدای عضو ی کار شخصی میتونه باشه و جز اعمالی هس ک ثوابش همیشه براش ثبت میشه دخالت نکنی بهت ...

سرخود این کار کرده فکر کن من فهمیدم ریختم بهم خانوادم بفهمند چه حالی میشن 

واقعا ؟؟فک میکردم با داشتن این کارت دیگه نیازی به رضایت خانواده نیس

نه در هر صورت نیازه این کارت فقط صرفا بخاطر اینه که خانواده ی طرف بفهمن بیمار خودش راضی به این کار بوده و رضایت قلبی داشته

گلم اهدای عضو اصلا میدونی چیه؟! مگه وقتی طرف زنده س اعضاشو درمیارن؟

خب خدایی نکرده چیزی بشه خب اون ادمه میره زیرخاک.چه با اعضای بدن چه بدون اون،تهش مورچه ها میخورن تموم میشه.

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

برادر یا خواهرته؟خب اون دوست داره دور از جونش اگه اتفاقی افتاد اهدا کنه‌ .به کسیم ربط نداره.

خواهرم 

درسته ولی بدون مشورت آخه سرخود 

عزیزم چرا تعصب بی جا داری ؟ وقتی طرف خدایی نکرده بمیره دیگه شما جنازه رو میخوای چکارش کنی!؟ مگه نمی ...

من مشکلی ندارم خودم عضومم 

ولی اینکه سرخود این کار کرده من دارم حرص میخورم ورگرنه من گفتم که خودم عضوم ولی من قبلش به خانوادم گفتم ولی این سر خود این کار کرده