2777
2789
عنوان

آش رشته

343 بازدید | 25 پست

دلم اش رشته خواست تو برف اينم بگم من نامزدم ميگم فردا اش بپزم به خانواده شوهرمم بگم بيان خونمون!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درست کن اگر خوب شد 

یه ظرف ببر براشون 

من همیشه یه چیزی رو اگر خوب درست کردم و زیاد هم بود 

میزارم تو ظرف میبرم براشون و گرنه از قبل هیچ وقت نمیگم گند میزنم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بی سیاست به نامزدت بگو دلم آش میخواد بعد برید بیرون لخورید بعد اومدنی بگو عزیزم برا مامانتینام‌بخریم ببریم

😁😁😁😁

بعدم بگو وای بدون شما از گلوم پایین نرفت به شوهرم گفت برا اونام بخریم😂😂😂

هم خسته نمیشی هم چای شیرین میشی😎😎😎😎

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
راستي دستورشم بهم بگين

اول سبزي آس و عدس رو با هم بزار بپزه،لوبيا سفير و نخود رو هم اگر بتوني از قبل بپزي بهتر ميشه ،اونا رو هم بعد از يه ساعت به سبزي اضافه كن 

٤تا پياز رو تو ظرف ديگه سرخ كن و بهش ٤پيمونه زرد چوبه بزن(زردچوبه بيشتر ،آش خوشمزه تر ) و تفت بده اخر سرم كمي نعناع خشك تو پياز بريز ،بعد از سرخ شدن پياز و نعناع اون رو به مخلوط قبلي اضافه كن و بزار كمي جا بيفته اخر سر هم رشته رو اضاف كن و تند تند هم بزن كه ته نگيره و بزار كامل جا بيفته

بی سیاست به نامزدت بگو دلم آش میخواد بعد برید بیرون لخورید بعد اومدنی بگو عزیزم برا مامانتینام‌بخریم ...

افرین...حال کردم با پیشنهادت

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
2790
2778
2791
2779
2792