ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودم دیدم یارو نزدیک به هفت هشت سال با دختره بوده گفته بهش به پسرا حسی نداره آخرش دختره فهمیده تو اون هفت هشت سال پارتنرش(همون دختره)با کل پسرا بوده بد جوری داغون شد😂💔
فکر کنم اینا وارد دانشگاه میشن گرایش شون سریع تغییر میکنه آره؟🤣وای چقد خنده دارن🤣
آره خودم یه دوستی قبلنا داشتم موهاشو کوتاه کرده بود فاز پسر بودن ورداشته بود بعد که موهاش بلند شد باز یهو دختر شد 🤣بیشتر واسه اصکل بازیه که یه مدت تجربه کنن هردورو😁
خانم چرا اطلاعات غلط میدیشما تعریف shemale رو میگی در حالیکه این بنده خدا بایو سکشوال ه
عزیزم اطلاعات غلط نمیدم شما اشتباه متوجه شدی من منظورم اینه مثلا طرف دختره میره به یه دختر دیگه میگه من احساسی به پسر ندارم و نخواهم داشت به هیچ عنوان با اون دختر وارد رابطه میشه بعد از سال ها ارتباط پارتنرش متوجه میشه دختره دروغ گفته درمورد گرایشش و وقتی با اون بوده با پسرا هم بوده منظورم این بود عزیزم🥰🌹
آره خودم یه دوستی قبلنا داشتم موهاشو کوتاه کرده بود فاز پسر بودن ورداشته بود بعد که موهاش بلند شد با ...
وای دقیقا منم همچین آدمایی دورم زیاد هست خداروشکر ازشون دوری میکنم(منظورم تامبوی نیست منظورم بدبخت هایی هست که هم پسر وارد رابطه میشن هم با دختر و از احساسات دو تا جنسیت استفاده میکنن و آسیب میزنن بهشون)