saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19280 عنوان هزینه جشن روز معلم تویکلاس بچه های شما چند میدید 5257 بازدید | 200 پست برای من دخترم کلاس سوم ابتدایی میگم نفری ۵۰۰بذید میگم دختر و روز معلم رو یکی کنیم نفری ۸۰۰بدید که با دومی موافقت نشد اولی رو قبول کردیم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1404/01/30 | 12:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9716 خوب کردینهمه میتونن بدن؟یا فقط کسایی که دلشون خواست؟ خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 بعد با این پول چی میخرن برای معلمشون؟ نفری500 بنظرم خیلی میشهیادش بخیر، دوره ما هرکی یه روسری، به دست فنجون، یه گل میخرید برا معلم میبرد🙃 نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8767 پارسال ۸۰۰دادیمامسال و کسی چیزی نگفته هنوز چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19280 خوب کردینهمه میتونن بدن؟یا فقط کسایی که دلشون خواست؟ همه دیگه ۲۴نفرن قراره کیک پیش دستی لیوان یکبار مصرف و هدیه معلم سکه گرمی یا شمش گرمی طلا بگیرن هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 17852 چه خبره اگه نماینده ای فکر بقیه مادرا هم باش نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19280 چند نفرن؟ ۲۴ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 مانفری ۱۰۰میدیم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19280 بعد با این پول چی میخرن برای معلمشون؟ نفری500 بنظرم خیلی میشهیادش بخیر، دوره ما هرکی یه روسری، به دس ... کیک ظروف یکبار مصرف با مابقی مونده شمش طلا یا سکهگرمب طلا هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
lisztomania عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1511 کیک ظروف یکبار مصرف با مابقی مونده شمش طلا یا سکهگرمب طلا واجبه مگ؟؟بیکارین برا معلم طلا بگیرین
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19280 چه خبره اگه نماینده ای فکر بقیه مادرا هم باش نه حالا ۸۰۰قبول کرده بودن من اعتراض کردم که روز دختر رو هرکس تو خونه با پدر و مادرش بگیره چه خبره و فلان گفتن فقط معلم باشه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست