2777
2789

گفته که اگه میخوای ینفرو جذب کنی و کنترلش کنی 

اسمشو بنویس بزار تو کفشت باهاش راه برو

طرف گفت تضمینیه و خودم امتحان کردم و رد خور نداره 

شمام شنیدین 

حقیقت داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگه اسم دشمنتو بنویس بزار تو فریزر 

یکی میگه بنویس بزار تو کفش 

عاقا اینطوری پیش بره کاغذ کم میاریم😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تا چقدر باید باهاش راه بری،تا وقتی که بپوسه اون کاغذ؟😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من اینجور خرافات رو فقط از پیرزنها انتظار داشتم نه از جوونا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

عاقا من اسم طرف رو ندارم فقط فامیلیشو دارم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یکی میگه اسم دشمنتو بنویس بزار تو فریزر یکی میگه بنویس بزار تو کفش عاقا اینطوری پیش بره کاغذ کم میار ...

بزار تو فریزر دشمنت یخخ بزنه 

نکنه منم نوشتن گذاشتن فریزر همیشه سردمه