2777
2789
عنوان

چه طور استقلال مالی دارید

89 بازدید | 4 پست

با درامد ماهی ده دوازده تومن تو شهرستان 

یا اصلا بیست سی میلیون تو تهران که عوضش کرایه خونه و هزینه ها چند برابره شهرستانه چه جوری اخه میشه استقلال مالی داشت .

من با اینکه تو مجردی خرج دانشگاه و تفریحات و گردش و لباسامو خودم میدادم ولی بازم اگه با پدر مادرم زندگی نمیکردم نمیتونستم از پس زندگی بر بیام چون اجاره خونه نمیدادم و خوراکمم رایگان بود .

یا الان که متاهلم میدونم اگه بخوام تنها زندگی کنم یا باید یه سوییته داغون اجاره کنم که اصلا نمیتونم تو اون شرایط زندگی کنم .

یا اگه بابام برام جهیزیه نمیخرید، چند تا وام هم میگرفتم باز بیست سال طول میکشید تا قسطشونو بدم

استقلال مالی و بی نیاز بودن از پدر مادر یا شوهر تو سن زیر سی سال تو این وضعیت شاید برای یه سری افراد خاص ممکن باشه نه همه ی دخترا

ولی برای آدم چهل پنجاه ساله ای که بیست سالگیش یه بیزینسو شروع کرده یا تو ارزونی کارمند بوده امکانش خیلی بیشتره .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف ملت زیر خط فقرن کسی استقلال نداره

آره خیلی سخته واقعا تو ایران .

بعد یه سری بلاگر از اروپا و امریکا که نفسشون از جای گرم بلند میشه، مدام تلاش دخترا رو تو ایران دسته کم میگیرن