liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 عنوان تورو به امام رضا دعام کنید 😭😭 118 بازدید | 16 پست نامزدم عاشق یکی دیگس 😭😭 من خیلی دوسش دارم خیلی بهش وابسته ام میشه تو رو به امام رضا برام دعا کنید از پیشم نره 😭من خیلی جاها باهاش بودم 😭😭 تورو خدا التماستون میکنم دعام کنید 😭😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1404/01/30 | 09:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31692 دعا میکنم هرچی خیره پیش بیاد شماهم عاقلانه تر به این رابطه فکر کن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
پاستیل_ترش_هستم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2512 نامزد یا دوست پسر؟اون زندگی زندگی نمیشه برات حتی اگ بمونه باهمون خیانت میکنه بهت ازما گفتن بود 🎀
پیشی_گردالی عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1857 جلوش گریه زاری نکنیانامزد از خدا بی خبرت چرا وقتی عاشق یکی دیگه بوده اومده با تو؟
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 برای حاجت دلت حمد خوندم تورو خدا برام دعا کن حالم بده قلبم داره از سینه میزنه بیرون 😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 😕عزیزم عاشق چی این آدمی الان ؟ آدمی که ذره ای تعهدنداره به دردزندگی نمیخوره خودامام رضاهم راضی نیست بری باهمچین آدمی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 جلوش گریه زاری نکنیانامزد از خدا بی خبرت چرا وقتی عاشق یکی دیگه بوده اومده با تو؟ نتونستم 😭😭😭 گفت نمیدونستم عاشقشم 😭😭 گفت تازه فهمیدم 😭😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 😕عزیزم عاشق چی این آدمی الان ؟ آدمی که ذره ای تعهدنداره به دردزندگی نمیخوره خودامام رضاهم راضی نیست ... شرایط منو نمیدونید شما 😭😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 دعا میکنم هرچی خیره پیش بیاد شماهم عاقلانه تر به این رابطه فکر کن شرایط، منو نمیدونید که 🙃😭 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 شرایط منو نمیدونید شما 😭😭 همین دوخطی که گفتی معلوم شدلیاقتت بیشترازیه خیانتکاروپسته راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پیشی_گردالی عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1857 نتونستم 😭😭😭 گفت نمیدونستم عاشقشم 😭😭 گفت تازه فهمیدم 😭😭😭 اگر جنم و جرات رفتن رو داری خودت برو دخترخودت خودتو احترامتو عزت نفستو بردار بروانقدر وقیحه که تو روت گفته من عاشق یکی دیگه شدم..
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 اگر جنم و جرات رفتن رو داری خودت برو دخترخودت خودتو احترامتو عزت نفستو بردار بروانقدر وقیحه که تو رو ... نه از قبل بوده عاشق همسر سابقش کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
پیشی_گردالی عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1857 نه از قبل بوده عاشق همسر سابقش میتونید برید زوج درمانی؟
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4341 میتونید برید زوج درمانی؟ نه چون نامزدمه و یه ساله باهمیم کلا :) کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده