2777
2789

النگو زیرا رو استفاده میکنم اما این پهناور برای بغل تکپوشم خریدم ولی حس میکنم این پهنا قشنگترن دلم میگه عوض کنم همشو پهن بگیرم میشه 4 الی5 تا باهاش بگیرم البته یذره باید پول هم بزارم نظر شما چیه کدوم بهتره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوش خوشگله

اما تک پوش بنظرم اسمش روشه

تک قشنگه

میخوای بده از همین پهنا بگیر برا دست راستت

اما ضرر میکنی با تعویض و فروش تو این گرونی و عدم ثبات بازار طلا

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

هردوش خوشگلهاما تک پوش بنظرم اسمش روشهتک قشنگهمیخوای بده از همین پهنا بگیر برا دست راستتاما ضرر میکن ...

متاسفانه  شوهرم نمیزارع تک پوشمو بفروشم🥲همیشه هم میگ همرو باهم لنداز حالا نظر شما رو کدومه بیشتر؟

متاسفانه شوهرم نمیزارع تک پوشمو بفروشم🥲همیشه هم میگ همرو باهم لنداز حالا نظر شما رو کدومه بیشتر؟

النگو پهنا خوشگلترن اما بشخصه راضی نمیشم کنار تک پوش بپوشم.خیلی رنگارنگ میشی دیگه

میتونی ریزارو بزاری خونه

پهنا رو بپوشی هی بخوای شوهرت یکی یکی اضاف کنه

میتونی تک پوشو دربیاری بزاری خونه.جای تکپوش این پهنارو بپوشی

میتونی روش دوم خودتو بری و ریزو بدی و از این جدیدات بخری اگر برای استفاده و زینته مطمئنی حالا حالاها نمیفروشی و این ضرر کوچیک به چشمت نمیاد همین کارو بکن

اگه بتونی النگوهای خودتو خودت با هفت درصد بفروشی ضررت کمتر اما کار ریسکی هست باید حواس جمع باشی و خرید و فروش طلا تو بازار سخته

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖