2777
2789
عنوان

مامانم شام پخت نخوردیم قهر کرده

306 بازدید | 11 پست

بابام مریض شده براش عصاره گوشت درست کرد 

با گوشت ام نمی گزاشت پر رب و بد طعم 

همیشه غذاهاش خوشمزست 

نخوردم سر سفره فقط ته دیگ خوردم کلی ناراحت شد

برا بابام هم عصاره آورد 

بابامم نخورد گفت مزه زردچوبه میده 

یعالمه فحشم داد 

خب من فقط اینو نخوردم وقتی دوست ندارم چجور میتونم زوری غذا بخورم 

بعدشم گفت که من فردا غذا نمیزارم خواستی سرکارت سفارش بده 

من شاغلم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

خب شاید از یه جای دیگه ناراحته ببین باید مادر بشی که بفهمی 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا براش گل بخر بیا از دلش در بیار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حق داره نمیدونی آشپزی کنی و همه ایراد بگیرن چقد خستگی میشینه ب تنت باید بزور 2 لقمه بیشتر میخوردی دلش نشکنه

من طرف غذاش بدمزه ترین طعم. بوده اما خدا میدونه تا تهش خوردم ک فقط دلش نشکنه و خستگیه آشپزی از تنش بره

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بهرحال زحمت کشیده یکم میخوردی 

فکر کن خودت کلی کار کنی با ذوق بعد یکی بیاد بگه این کاری که کردی ارزش نداره بزنه تو حالت هم عصبی میشی هم دیگه نمیخوای سر به تن طرف باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مادرت حق داشت منم بودم ناراحت میشدم

اینهمه پای گاز مونده هیچکدوم نخوردین ینی انقدر بدمزه بود ک می‌خوردین اتفاقی براتون میفتاد 

ولی منم بودم ناراحت می‌شدم

حالا بقول خودتون یه بار بد شد شما ب بزرگواریتون ببخشین دل مادرو نشکنین

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰