2777
2789
عنوان

غم بزرگ یک مادر

422 بازدید | 23 پست

سلام من 23روزه زایمان کردم 

از اول شیرم چند قطره بودبعدم خشک شد 

شیرخشک میدم به دخترم

همه میگن شیرخشک بده 

تو نت سرچ کردم کلی بدنوشته ازش 

اونقدرررررگريه کردم چشام بلندنميشه 

یعنی بچه من بدنش دچار فقرغذايي میشه 

قدش کوتاه ميمونه؟بدنش ناسالم رشدميکنه 

دارم دیوونه میشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من کلهم شیرخشک خوردم، قدم 170 هستش. ازمایش خون هم این اواخر دادم اگه چشمم نزنین همه چیزم نرمال بود. حتی کلسترول هم نداشتم. فقط ویتامین D م پایینه.

الانم دخترم فقط شیرخشک میخوره. هم ماشالا باهوشه هم تپل

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

عزیزم من بچه اولم شیر خودمو خورد بچه دومم شیر خشک ،الان میبینم این هم قدش ،هم وزنش ،هم رشد مو هاش همه چیش از اولی بهتره ،البته شیر من بدرد نخور بود

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

بمیرم واسه دلت ۰خواهرم همین مشکل رو داشت بچش دنیا اومد اینقدر ۱عیف بود نمیتونست شیر از سینه بخوره و همش خواهرم شیرشو میکشید میداد بهش و اینقدر بدقلق بود که تو دو هفته سینه رو ول کرد و به مرور شیرخشکی شد۰الانم پسرش دو سالشه ماشا۰۰۰ از قد و هوش عالیه 

آخه تو نت وحشتنااااک نوشته راجع به شیرخشک

والا با تغذیه هایی که ما داریم الان، ضرر شیرمادر بیشتر از شیرخشک نباشه، کمتر هم نیست. خصوصا شیر منه حرص و جوشی. 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

مگه هرچی تو نت باشه باید باور کرد؟؟ تجربه مستقیم دوستان که بهتره بعدم تو نت میزنن که افرادی که از رو دل خوشی شیر خودشون رو نمیدن ترغیب شن،  شما گناهت چیه عزیزم مگه شیر داری و نمیدی؟؟ عذاب نده خودت رو 

🤩

عزیزم جاریه من دوقلو آورد شیرش کم بود بچه ها رو فقط با شیر خشک بزرگ کرد البته کنارش خب چیزای دیگه هم بود ولی ماشالا بچه هاش انقد شیطون و سرحال ماشالا اصن جوش نزن

منم همینطور بودم شیر افزا خوردم خوب شدم

حالا من شیر داشتم، دخترم نمیخورد.

خب مسلما شیره مادر یه چیزه دیگه ست

ولی

الان شرایط شما متفاوته

خودتونم ک تقصیری ندارید در ایجاد این شرایط

ب جای این همه حرص خوردن و ناراحتی و گریه

ک اثراته ب مراتب بدتری روی روح و روان خودتون و فرزندتون داره ( خواه نا خواه)

بهتره وقتی دارید از شیر خشک استفاده میکنید( ک بدم نیست تازه)

کلی دعا و ذکر و ... بخونید ک انشاالله بهترین اثرات رو ، روی روح فرزندتون داشته باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2827
2791
2779
2792