2777
2789
عنوان

من بدجوری معتاد شدم و نگرانم

263 بازدید | 18 پست

به زندگی کردن تو تخیلاتم خیلی اعتیاد پیدا کردم..

و دارم از این قضیه می ترسم...

کاملا تو رویاهام سیر می کنم..یه زندگی خیالی تو ذهنم ساختم هر روز باهاش می خندم، باهاش گریه می کنم..

به طوری که زندگی خودمو دارم فراموش می کنم..

و جدیدا متوجه شدم یه نوع اختلال ذهنی_روانیه که درمان قطعی هم نداره...😭

کسی مثل من تجربه مشابه داره؟؟تورو خدا شما چی کار کردید برای درمان؟؟

نمیذاره زندگی کنم این کار..😭😭😭😭😭

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دقیقا منم مثل شمام

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مریضیه؟ چون منم همینجوریم کلا تو طول روز همینجوریم

بله یه اختلال روانی هست اگه بیش از حد بشه و تو روند کارای روزانه تون اختلال ایجاد کنه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

منم چند سال اینجوری بودماختلال چیه طبیعیه خیلی ها اینجوری ان الان دیگه نیستم

اگه تو روند کارای روزانه اختلال ایجاد کنه اختلال روانی محسوب میشه..

تو نت سرچ کنید اختلال خیال پردازی ناسازگاز

من پارسال رو یکی کراش زده بودم  در موردش رویا میدیدم اینشکلی شده بودم😂

در حدی که نمیدونستم  واقعا طرف اون حرفو بهم زده یا من فک کردم زده

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

باید فعالیتت رو زیاد کنی کلای برو ورزش کن کتاب زیاد بخون فیلم ببین کار کن نذار ذهنت وقت کنه فکر بکنه

هی به خودت یاداوری کن اون من نیستم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

شما رو درک میکنم بنظرم بیشتر بخاطر فضای مجازی هست بعضی روزا تایم گوشی رو کمتر کنید ،یا حتی سعی کنید ...

واقعا موزیک تاثیر داره 

چون من خیلی موزیک گوش میدم و همشم در حال خیال پردازیم که آره اگه قبول شم اینجور میشه فلان جوری میشه و...