2777
2789
عنوان

روتین پوستی ساده ولی قوی

191 بازدید | 17 پست

می‌خوام ضدآفتاب خیلی خوب بخرم و روزانه مصرف آب و ببرم بالا 

ویتامین های که لازم دارم و بخورم 

مصرف میوه و سبزیجات و زیاد کنم 

و اینکه خیار یخ زده به پوستم بزنم 

بنظرتون کافیه؟و اینکه جوابگو؟

بله عزیزم روتین هر چقدر ساده تر باشه بهتره 

ضدافتاب و شوینده کافیه .

اگه یه مرطوب کننده هم داشته باشید برای مواقعی که پوست خشک میشه خوبه .

تغذیه رو هم اصلاح کنید و استرس و حرص رو هم دور کنید از خودتون

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم روتین هر چقدر ساده تر باشه بهتره ضدافتاب و شوینده کافیه .اگه یه مرطوب کننده هم داشته باشید ...

دقیقا منم شنیدم روتین ساده جوابگوییش بهتره 

و اینکه پوستم زود به زود چرب میشه و راجب مرطوب کننده سر این دودلم 

دقیقا منم شنیدم روتین ساده جوابگوییش بهتره و اینکه پوستم زود به زود چرب میشه و راجب مرطوب کننده سر ا ...

پس ابرسان استفاده کنید به جای مرطوب کننده که روی پوست رو اصلا چرب نمیکنه فقط عمق رو هیدراته میکنه .

و میتونید فقط مواقع ضروری استفاده کنید چون ممکنه گاهی پوست دهیدراته بشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پس ابرسان استفاده کنید به جای مرطوب کننده که روی پوست رو اصلا چرب نمیکنه فقط عمق رو هیدراته میکنه .و ...

آبرسان خوب چی نظرتونه؟کلینیک و اینارو خودم خوشم میاد ولی خیلی گرووونه

آبرسان خوب چی نظرتونه؟کلینیک و اینارو خودم خوشم میاد ولی خیلی گرووونه

نیازی به هزینه کردن زیاد نیست با محصولات اقتصادی هم میتونید روتین عالی داشته باشید .

من خودمم جدیدا دیگه کلینیک استفاده نمیکنم کلا اونجوری که تعریف میکنن عالی نیست و البته تو ایران هم ۹۹ درصد فیکه .

به جاش پیشنهاد من ابرسان رویوال و مارگریت هست که قیمت مناسبی دارن و کیفیتشون خوبه .

برای ضدافتاب و شوینده هم پیشنهادم شوینده ژنو و ضدآفتاب رویوال یا برایت مکس یا ژنو هست

نظرتون راجب ضدآفتاب فلوییدی مای چیه؟

ظاهرش خوبه و محافظت کافی داره 

اما ترکیبات مناسبی نداره که به مرور پوست رو حساس میکنه و باعث لک میشه

ظاهرش خوبه و محافظت کافی داره اما ترکیبات مناسبی نداره که به مرور پوست رو حساس میکنه و باعث لک میشه

ضدآفتابایی که شما معرفی کردید محافظتشون کافیه؟و اینکه استفاده طولانی مدت از اونا باعث مشکل نمیشه؟

اگه مشکلی نداره این سوالمم جواب بدید 

من جای جوشام کلا رو صورتم باقی مونده(اصلا جوش نمیزدم تا اینکه صورتم و بند انداختم و جوشای صورتم شروع شد)

برای رفتنشون و اینکه پوستم صاف و یکدست بشه چیکار کنم؟

تصمیم گرفتم فعلا دیگه اصلاح انجام ندم تا پوستم خوب بشه

ضدآفتابایی که شما معرفی کردید محافظتشون کافیه؟و اینکه استفاده طولانی مدت از اونا باعث مشکل نمیشه؟اگه ...

بله محافظتشون کامله .

نه هیچ ترکیب مضری ندارن تو رنج اقتصادی بهترین ها هستن .

جای جوشتون چه رنگیه؟ قدیمیه یا تازه هست؟