2777
2789
عنوان

همبن الان از شوهرم جدا شدم🥲

284 بازدید | 8 پست

۷ ماهه عقدیم 

بعد از یک هفته که پیش هم بودیم (خونه مادرشوهرم ) 

درگیر خرید مبل و سزویس خواب و.. 

امروز بابام اومد دنبالم بریم خونه 🥲

شهرامون دوساعت از هم فاصله داره 

مجبوريم یک هفته دو هفته یکبار ببینیم همو🤕

تابستون عروسی نیکنبم اما معلوم نیست کی 

تا وقتی واممون جور نشه مشخص نمیشه 😑

چیکار کنم ؟ یکم دلداریم بدین😂

شماهم تو عقد همش دلتون میخواست پیش هم باشید؟ 

چرا نمیگذره این روزااا

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم طلاق گرفتی 😑عزیزم حرف ها انرژی دارن اینجوری نگو

نه عزیزم 

منظورم جدایی فیزیکیه😂

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ترسوندیم دختر، عزیزم آره خیلی سخته وای من یه تیکه از وجودم انگار میمونه انشاالله زودتر جور شه برید س ...

دقیقا 🫠

مننون گلم دعا کن

متوجه شدم متن دیدم ولی همه این فکر کردن خوشبخت بشی گلم

اره بد نوشتم 

ممنون گلم