2777
2789
عنوان

کیا با متاهلی تنها تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 54 پست

من با ازدواج خیلی تنها شدم ..خیلییی

معذرت می‌خوام گاهی وقتا اینقدر تو فکر اونی ک دوستش داشتم میرم و گریه میکنم دایم به فکرشم..

من سنتی ازدواج کردم خیلیی سنتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ازدواج خیلی تنها شدم ..خیلیییمعذرت می‌خوام گاهی وقتا اینقدر تو فکر اونی ک دوستش داشتم میرم و گ ...

من حتی اگه با اونی که پولدار بود دوسش نداشتم هم ازدواج میکردم در این حد تنها نبودم 

دقیقا انگار زندگی منو تعریف کردی زندگی ای که باعشق شروع شد و بعدش رسید به خیانت و نفرت من دارم جدا م ...

من قید روابط جنسی مون رو خیلی وقته زدم همین روزا قید روابط عاطفی مون رو هم میزنم 

دقیقا منم رسیدم به نفرت 

[QUOTE=379243254]یه دختر 4 ماهه دارم [/QUOTEدیگه همون یکی کافیه تلاش کن برای پیشرفتت برای زندگی ات ف ...

خیلی تلاش کردم همه ی راه ها رو امتحان کردم برا درست شدن زندگیم خیلی تغییرات ایجاد کردم در خودم اما فایده نداره هیچی اونجور که من دوس دارم نمیشه