2777
2789
عنوان

کنکوریا

203 بازدید | 29 پست

چرا درصد آزمون قلم چی امروزم اصلا به درصد کنکور هایی که میزنم نمیخوره 

قلمچی میانگین 25 زدم امروز 

ولی کنکور 1400 رو الان 70 زدم زیستو

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرور کردی؟

مرور آره ولی تموم نشده 

شیمی دهم و یازدهم و دوازدهم رو مرور کردم 

فیزیک دهم و یازدهم و نصف دوازدهم 

زیست دهم و نصف یازدهم 

اینا رو مرور کردم و از موج آزمون تست زدم براش 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

تف تو قلمچی

به نظرت باید نا امید بشم با درصد قلمچی یا امیدوار با درصد های کنکورا

خب منطقی هست گلم سوالات کنکور نکاتش توسط معلم ها صد بار گقته میشه تست هاش رو چند بار دیدی منطقی هست ...

راستش قلم چی خیلی وقت کم آوردم بغل دستیم انقد سر صدا کزد که با گریه التماسش کزدم ساکت شه بازم نمیشد 

چون قلمچی سخت تر از کنکوره

به قلمچی اعتماد کنم یا کنکورا آخه من زیستم قویه اصلا بعید بود 25 بزنم 

راستش قلم چی خیلی وقت کم آوردم بغل دستیم انقد سر صدا کزد که با گریه التماسش کزدم ساکت شه بازم نمیشد

درصد کنکور هام ب کنکور اصلی نزدیک تره طبق تجربه. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

کنکور و قبلا دیدی تو کتاب تستا و معلما کار کردن برات آشناس

نه اصلا آشنا نبود بخدا حتی نکاتش جدیدم بود برام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز