2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
درصد کنکور هام ب کنکور اصلی نزدیک تره طبق تجربه.

اها 

پس شما میگی کنکور نزدیک تر هست به کنکور ها؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

راستش قلم چی خیلی وقت کم آوردم بغل دستیم انقد سر صدا کزد که با گریه التماسش کزدم ساکت شه بازم نمیشد

ببین باید سعی کنی در هر شرایطی تمرکز کنی من یادم میاد سر جلسه کنکورم بالا سرم کولر تعمیر میکردن یه نفر از اون طرف گریه میکرد منم خب کر نبودم که ولی فقط تمرکز میکردم رو سوال 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه میانگین درصد زیست این ازمون قلمچیو بگی

دقیقا 27

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اها پس شما میگی کنکور نزدیک تر هست به کنکور ها؟

اره. چون ۵۰ درصد سوالا نکته هاش تکرار میشه توی کنکور بعدی از قبلی ها

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

ببین سنجش بهتره

باید بزنم انشاالله 

باورم نمیشه امروز درصدم انقد اومد پایین من زیست 95 درصد هم داشتم قبلا

اره. چون ۵۰ درصد سوالا نکته هاش تکرار میشه توی کنکور بعدی از قبلی ها

شما پشتی؟ 

باید بزنم انشاالله باورم نمیشه امروز درصدم انقد اومد پایین من زیست 95 درصد هم داشتم قبلا

کلا معلومه  سخت بوده که میانگین شده 27 ولی ازمون رو تحلیل کن ببین چرا غلط زدی یا نتوستی بزنی

ناامیدی هیچ دردی رو درمان نمیکنه 

به درصدای کنکورای سال های گذشته اعتماد نکن 

چون نکات و تست ها رو قبلا دیدی و زدی 

نمی دونم تو خونه زدی یا نه ولی اکثرا درصداشون تو خونه بهتره

سر جلسه استرس بیشتر هست شرایط سخت تره تمرکز میاد پایین

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

واقعا ۵۰ درصد تکراریه؟

زیست اره. فرهمند نیا میگفت. بقیه هم تیپ سوالات یا بگیری همینه البته ب جز ریاضی 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

عزیزم یه سوال 

میگم که من الان کنکور هارو میزنم و سوالایی که مشکل داشتم رو از دفترچه قیچی میکنم که مجدد مرور کنم خوبه؟ 

عزیزم یه سوال میگم که من الان کنکور هارو میزنم و سوالایی که مشکل داشتم رو از دفترچه قیچی میکنم که مج ...

اره

شما خودت کنکورت شبیه درصدای کنکور هایی شد که میزدی یا آزمون های قلم و..؟ 

شما خودت کنکورت شبیه درصدای کنکور هایی شد که میزدی یا آزمون های قلم و..؟

ن. اصلا.

شبیه آزمون جامع سنجش و کنکور ها( اردیبهشت) و آخرین آزمون جامع قلمچی ( تیر ماه). چون برای کنکور تیر کنکور نزدم 

2790
2778
2791
2779
2792