2777
2789
عنوان

شوهرم جواب فامیلای فضولشوداد

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
میرن دعا میگیرن.خبردارشدم ازیک...یا آه وحسرت میکشن..یااگه اتفاقی بیفته خوشحال میشن وقتیکه میندازن..ت ...

عزیزم فرکانست رو بالا نگه دار و هاله ی اطرافت رو پاک 🌻

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرن دعا میگیرن.خبردارشدم ازیک...یا آه وحسرت میکشن..یااگه اتفاقی بیفته خوشحال میشن وقتیکه میندازن..ت ...

خب مگه خودشون قابلیت بارداری ندارن!؟ شایدم حق داری عزیزم ولی انقدر غیر قابل درک بود کارشون ک اینجوری گفتم

به فضولی ربط نداره خوب ظاهرت مثل حامله هابوده فهمیده دیگه جبهه گرفتن نداره

وقتی میدونن دوست نداری بدونن نباید بپرسن.مثل این میمونه که من بخام بدونم شب جمعه دارن حموم میرن همون موقع یانه؟

خب مگه خودشون قابلیت بارداری ندارن!؟ شایدم حق داری عزیزم ولی انقدر غیر قابل درک بود کارشون ک اینجوری ...

نه متاسفانه دوبار مرده زایی داشتن،یا گرفتاری دارن بچه دارشدن رو عقب انداختن

دیگه وقتی معلومه دیگه این حرفا چیهمگه چی گفته شوهرت بلند شده زنگ زده میگفتی اشتباه کرده و تمام

اتفاقا من نق زدم بهش گفتم نمیخام مامانت بفهمهسری یش که بچم سقط شد رفته به دروغ بهبقیه گفته بود سنگین برداشتم درصورتی که استراحت مطلق بودم و قلبش تشکیل نشد

اتفاقا من نق زدم بهش گفتم نمیخام مامانت بفهمهسری یش که بچم سقط شد رفته به دروغ بهبقیه گفته بود سنگین ...

خوب اینطوری که بیشتر پشت سرت حرف میزنن میگن انگار همین یکی تو دنیا حامله شده که از همه مخفی کردن به نظرم زشت بود شوهرت زنگ زد بی تفاوت برخورد میکردید

خوب اینطوری که بیشتر پشت سرت حرف میزنن میگن انگار همین یکی تو دنیا حامله شده که از همه مخفی کردن به ...

تودنیای همه حامله میشن اما توانید یکی مثل من اینقدر آه کش نداره توفامیل