چندروز پیش مادرشوهرم بهم گفت جاری اومده گفته تو ورم داسته صورتت وانگاربارداری؟منم گفتم مگه خواب دیده....نمیخام تا ما ۸بدونن هنوزماه دو هستم.به شوهرم گفتم.اونم زنگ زد مادرش گفت مگه زن داداشش چندتا شکم زاییده که ورم بارداری میفهمه؟دیگه حرف بارداری نزنین بازنم.خاطره ی خوشی نذاشتین قبلابراش پشت سرش وقتی سقط کرد کلی حرف زدین
کاری به رفتارای اونا ندارم ولی کسایی که بارداری رو مخفی میکنن رو نمیتونم درک کنم یه ضرب المثل کردی هست معنیش میشه دزدکی باردار میشی ولی زایمان آشکاراس یعنی هرچقدرم بخوای نمیتونی قایمش کنی
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
وجهه خودتونو پیش مادر شوهر و جاری و.... خراب نکنین بخاطر یه کلام
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد