elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 عنوان چقد دلم گرفته 273 بازدید | 49 پست هیچکس منو دوس نداره نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1404/01/29 | 12:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 چرا اینطوری فکر میکنی اخه؟🫂من کنارتم بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 هعیییییییییی🥲 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 افسردگی گرفتم دیگه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
سپیده______ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 6000 منم دلم گرفته 😔😔😔منتظرم ناهار اماده شه بخورم برم بهشت زهرا جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 چرا اینطوری فکر میکنی اخه؟🫂من کنارتم انقد دلم گرفته که حد ندارهحالمم واسه کسی مهم نیست نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9542 منم💔💔امروزم میخواستم برم مچ گیری شوهرم اعصابم نکشیدگفته شیفتم دلم میخواست برم ببینم ادارشون واقعا جمعه ها باز هس یا نه
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 منم دلم گرفته 😔😔😔منتظرم ناهار اماده شه بخورم برم بهشت زهرا 💔💔💔 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 انقد دلم گرفته که حد ندارهحالمم واسه کسی مهم نیست چرا نمیری بچرخی بیرون؟برو اینستا دور بزن یادت میره همه چیبا یچی سرگرم شو حیوون چیزی بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 منم💔💔امروزم میخواستم برم مچ گیری شوهرم اعصابم نکشیدگفته شیفتم دلم میخواست برم ببینم ادارشون واقعا ... عزیزممم🥲💔 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18697 چرا نمیری بچرخی بیرون؟برو اینستا دور بزن یادت میره همه چیبا یچی سرگرم شو حیوون چیزی انقد حالم گرفتست که فقط دلم میخواد کف دراز بکشمحتی حوصله گریه هم ندارم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A