elenasalvatore مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 عنوان چقد دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 49 پست هیچکس منو دوس نداره نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1404/01/29 | 12:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 منم💔 🥲🥲🥲 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 انقد حالم گرفتست که فقط دلم میخواد کف دراز بکشمحتی حوصله گریه هم ندارم برو دزار بکش جایی نگا سقف کناینستا داری؟ بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9536 عزیزممم🥲💔 به نظرت برم یا نفهمم بهتره؟ازدواج دومم هس.بچه دارم و الانم نوزاد دارمبرم مچش را بگیرم یا بیخیال؟نمیتونم باور کنم این وقت جمعه اداره باشه
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 شما نر ها چرا همه جا هستید نر چیه؟چتونه قضاوت میکنن بالا 200 باره میگم دخترم اه بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 برو دزار بکش جایی نگا سقف کناینستا داری؟ کلا حوصله گوشیو ندارمشاید یه مدت کلا خاموشش کردم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 کلا حوصله گوشیو ندارمشاید یه مدت کلا خاموشش کردم برو بخواب بعد خواب حالت عوض میشه بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 به نظرت برم یا نفهمم بهتره؟ازدواج دومم هس.بچه دارم و الانم نوزاد دارمبرم مچش را بگیرم یا بیخیال؟نمیت ... بیخیال عزیزمفقط خودت آسیب میبینیاگه تا حالا کار مشکوکی نکرده پیگیر نشو نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 برو بخواب بعد خواب حالت عوض میشه شاید برم بخوابم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6815 شاید برم بخوابم عافرین بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 عافرین 🙂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9536 بیخیال عزیزمفقط خودت آسیب میبینیاگه تا حالا کار مشکوکی نکرده پیگیر نشو کاری نکرده ولی به شیفت های شب و ساعات غیر اداریش مشکوکم
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 کاری نکرده ولی به شیفت های شب و ساعات غیر اداریش مشکوکم ادارشون شماره نداره؟هر زنگ بزن بگو با آقای فلانی کار دارمببین میگناگه بود که هیچی اگه نبود اقدام کنان شاالله که واقعا سرکاره نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9536 ادارشون شماره نداره؟هر زنگ بزن بگو با آقای فلانی کار دارمببین میگناگه بود که هیچی اگه نبود اقدام کنا ... شماره داره که یهو اومدی جواب دادن و گوشی دادن بهشیهو نمیگه چرا به گوشی خودم زنگ نزدی؟خیلی پیگیرم ببینم به طور کلی ادارشون شیفت شب و روزای تعطیل داره یا نه ولی به در بسته میخورمحتی نتم سرچ زدم نتیجه نداد
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18561 شماره داره که یهو اومدی جواب دادن و گوشی دادن بهشیهو نمیگه چرا به گوشی خودم زنگ نزدی؟خیلی پیگیرم ببی ... زنگ بزن اداره یه طوری درمورد ساعات کاریشون آمار بگیر نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
rogi87 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1195 منم حس تورو داشتم اما زمانی خودت دوست نداشته باشی کسی دوستت نداره