2777
2789

من اصفهانم واینجا خوزستانی خیلی خیلی زیادهست ومن با یکی ازاین عربا معامله کردم وباهاشون همسایه بودم  و خب من میگم برای ازدواج دوستی ورابطه و کلا هرنوع رابطه ای  هم شهری وهم قومی این طوری بهتر واسه من جواب داده همیشه 

وعرب ها قوانین خودشونا دارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیستم یا خدا😐 یبار یکی عرب بود یک مدت بهم پیام میداد بعد گفت من از سید میترسم دعوا راه بندازه😐

منظورش اینه که اگر با سیدا بحثم بشه اونا نفرین دارن 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

چخبره مگه ما قاتلیم😐😐😐😐

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

چخبره مگه ما قاتلیم😐😐😐😐

از اول مبحث هستم عده ای نظر میدن که هیچی راجب ما نمی‌دونن فقط چندتا مطلب و تصویر که تو فیلما دیدنو بازگو میکنن

سوروشدو نقدر سئویرسن منی؟ چوخ فیکیرلشدیم جاواب تاپامادم ! اما ایندی سوروشسا ، دییرم اذربایجان قدر سئویرم سنی